› 
 › 
Pudra.com 26.01.2012

Yarın İstanbul'da şiddetli kar var

Yarın İstanbul'da şiddetli kar yağışı bekleniyor. Trafik kabusa dönüşebilir. Yetkililer İstanbulluları toplu taşıma araçlarını kullanma konusunda uyarıyor.

Yarın tüm Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının içine giriyor. Cuma günü tüm yurtta kar var. İstanbul'da da beklenen yoğun kar etkili olacak.

Yarın İstanbul'da şiddetli kar var

Yetkililer yarın İstanbul'da trafiğin çok kötü olabileceğini belirtiyor. Bu yüzden yarın (26 Ocak 2012) vatandaşların araçlarını çıkarmaması, toplu taşıma araçlarını kullanması öneriliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde görülecek yağışların; Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Kırklareli, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Tunceli, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyılarda yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İBB basın danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda, Bu gece Balkanlar üzerinden (İzlanda kökenli) gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava yağışların bu akşam kara dönüşeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Cuma günü de devam etmesi bekleniyor. Kar yağışının zaman zaman şiddetli ve fırtına şeklinde olacağı belirtildi".


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER