› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.06.2011

Yelkenci ünlülerin Pudra.com'a özel fotoğrafları

Marina Yacht Club “Famous Cup” yelken yarışlarına Nejat İşler'den Pascal Nouma'ya kadar pek çok ünlü katıldı. Organizasyondan daha önce basılmamış fotoğraflar Pudra.com'da...

Marina Yacht Club ana sporluğunda, Derya Ballıkaya ve Hatice Er tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ünlü yüzlerini bir araya getiren “Famous Cup” yelken yarışlarına katılan 20 tekne’nin mücadelesi sona erdi. Marina Yacht Club’ta düzenlenen ödül törenini Gani Müjde sundu.

Tekne güvertelerinde yelkencilerle birlikte tramola atan ünlüler; Menekşe Uysal, Nejat İşler, Büşra Pekin, Yonca Evcimik, Pascal Nouma, Bade İşçil, Gözde Kansu, Fadik Sevin Atasoy, Emrah Elçiboğa, Zeynep Beşerler, Elif Dağdeviren, Andaç Haznederoğlu, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi oyuncuları (Aras Bulut İğnemli, Nilperi Şahinkaya, İlker Sezer, Anıl İlter, Sercan Batur, Osman Karagöz), Yeliz Öney, Tuba Altıntop, Billur Kalkavan ve erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı oldu. Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Yeliz Kuvancı da yarışı Diva teknesinden izlemeyi tercih ettiler.

Yelkenciler ve ünlüler sadece yarışmakla kalmayıp Bodrum Marina Yacht Club’ta Aşkın Arsunan & Blueprint Project’i dinleyerek ve daha sonra Marina Yacht Club işletme sahibi Şenkar Öztüzün'ün işletmesini üstlendiği Bodrum merkezde, han içindeki Newold Club'ta eğlenmeye devam ettiler.

Famous Cup’ın ikinci gününde çıkan şiddetli rüzgardan dolayı yarış iptal edildi.
Ödül Töreni’nde sonra sahne alan Fatih Erkoç ile ünlüler ve katılımcılar yarışın yorgunluğunu attılar.


Marina Yacht Club Famous Cup'ta yarışan ünlülerin sadece Pudra.com'da yayınlanan fotoğraflarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2