› 
 › 
Pudra.com 30.04.2012

Yemek severlerin dergisi La Cucina Italiana yeniden Türkiye'de!

La Cucina Italiana Dergisi yenilenen tasarımı ve genişleyen içeriğiyle tekrar Türkiye’de! Yemeğe dair merak ettiğiniz her şey La Cucina Italiana'da...

Quadratum S.P.A. ve MC Basım Yayın Reklam Hiz. Tic. Ltd. Şti. işbirliğinde İtalya ve Amerika başta olmak üzere 7 ülkede yayın hayatına devam eden La Cucina Italiana dergisi yenilenen tasarımı ve genişletilen içeriğiyle tekrar Türkiye’de!

Yemek severlerin dergisi La Cucina Italiana yeniden Türkiye'de!

La Cucina Italiana, 1929’da İtalya’da başlayan lezzet yolculuğunu Amerika, Almanya, Belçika, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti’nden sonra şimdi de Türkiye’de sürdürüyor. La Cucina Italiana, baştan aşağı yenilenen tasarımı ve genişletilmiş içeriğiyle İtalyan mutfağının en özel tarifleri, pratik aşçılık teknikleri ve uzman tavsiyelerinin yanında Türk mutfağını da özgün bakış açısıyla ele alıyor.

Ebru Erke’nin yayın yönetmenliğini yaptığı La Cucina Italiana dergisinde her ay gastronomi yazarı Zeyno Gürses dünya lezzetleri köşesi ve röportajlarıyla, ünlü şef Carlo Bernardini İtalya’dan favori mekânlarını anlattığı yazılarıyla, yemek tasarımcısı Aydan Üstkanat hazırladığı en güzel sofralarla ve içki kültürü yazarı Oğul Türkkan hayatın içinden neşeli ve bilgi dolu yazılarıyla yer alacak. Ayrıca ağzınızı sulandıracak lezzet dolu seyahatler, gastronomi dünyasından en son trendler ve haberler de her ay La Cucina Italiana’da.

İlk sayı 1 Mayıs'ta bayilerde.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER