› 
 › 
Pudra.com 12.08.2011

Yıldızlar şehre indi

UNICEF'in binlerce çocuğa okul kapısını açacak olan 'Stars of Istanbul/İstanbul'un Yıldızları' açıkhava sergisinde Ayşe Arman, Derya Baykal, Haluk Bilginer, Türkan Şoray gibi ünlülerin ortak çalışmasından doğan eşsiz yıldızlar Eylül ayından itibaren İstanbul sokaklarında görülebilecek.

İstanbul, en geniş kentsel sanat ve sosyal sorumluluk projesi STARS OF ISTANBUL / İSTANBUL’UN YILDIZLARI için ev sahipliği yapıyor. İlköğrenimini tamamlayamamış binlerce çocuğa okul kapısını açacak olan Stars of Istanbul açıkhava sergisi kapsamında katılımcı firmalar ile pek çok sanatçı ve ünlü ismin ortak çalışmasından doğan eşsiz yıldızlar Eylül ayından itibaren görülebilir.

Yıldızlar şehre indi

UNICEF’in Türkiye’deki 60. hizmet yılı çalışmaları kapsamında, UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Stars of Istanbul’un amacı, sanat aracılığıyla, ülkemizde 9-14 yaş arası okul dışı kalmış tüm çocukların hızlandırılmış eğitimle yaşıtlarının seviyesine getirilmesi için gerekli fonların yaratılmasına katkıda bulunmak. İstanbul yüzlerce yıldız ile donanacak, yıldızlar parlayacak ve her parlayan yıldız 100 çocuğu okutacak.

Ülkemizin ilk kültür Bakanı, Bilkent Üniversitesi, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Prof. Talât Halman: "UNICEF Türkiye Milli Komitesi olarak çalışmalarımızı eğitime yoğunlaştırmış durumdayız. Sizin de yakından izlediğiniz gibi, kız çocuklarının eğitimi, anaokullarının gelişmesi gibi konular üstünde titizlikle durmaktayız. Birleşmiş Milletler'in 2015 yılına kadar gerçekleştirmeyi amaçladığı Binyıl Kalkınma Hedefleri arasındaki iki numaralı hedef, dünyada hiçbir çocuğu geride bırakmadan, kız ve erkek bütün çocukların temel eğitimlerini sonuna kadar yapabilmelerini sağlamak. Bu, birinci hedef olan aşırı açlık ve yoksulluğun ortadan kaldırılmasından hemen sonra geliyor. Yani okumak, ekmek-su kadar önemli. Stars of Istanbul bu amacımıza ulaşmamız için çok büyük bir destek sağlayacak, o yüzden çok önemsiyoruz" diyerek proje hakkındaki duygularını paylaşıyor.

8 Eylül 2011, Perşembe akşamı Harbiye’de bulunan Istanbul Kongre Merkezi’nin terasında tüm yıldızların birarada görülebileceği bir lansman davetinin ardından tüm yıldızlar, şehrin 6 büyük ilçesinde (Beyoğlu, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy, Fatih, Şişli), Sabiha Gökçen-Atatürk Havalimanları, alışveriş merkezleri ve ana caddelerin çeşitli noktalarında Eylül ile Kasım ayları arasında, 3 ay boyunca görülebilir.

KATILIMCILAR: Adel Kalemcilik, Arkas Holding, Arzu Göllü, Atasay, Atlas, Atölye 5, Bahçeşehir Kolejleri, Bay İnşaat, Bayındır Sağlık Grubu, Berko İlaç, Capital, C&A Türkiye, Cartoon Network, Dilasima Group,, DIMES, Doğtaş, DYO, E-bebek, Elle, Elle Decoration, Fer Yapı, Ford Otomotiv, Galatasaray Spor Kulübü, Garage Group, Güral Porselen, Hello, Hürriyet Gazetesi, Hürriyet Gazetesi Aile içi Şiddete Son Kampanyası, Hürriyet Çocuk Kulübü, İkinci Parti, İnterpress Medya Takibi, İstanbul.com, İstanbul Life, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Koçtaş, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, LC Waikiki, Linea Décor, Linens, Maison Française, MEYED-Meyva Suları Derneği, Mini Cooper, NEF, Okan Üniversitesi, Okan Koleji, OPET, Optimum Outlet ve Alışveriş Merkezi, Palladium AVM, Pınar , Polisan, Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ROCHE, Sibel Can, Siemens, Sofa Otel & Residence, Star TV, Taç, TAV Havalimanları Holding, Tchibo, TEB, Tempo,TLS Lojistik, Turkcell, Türkiye Vodafone Vakfı, Vizyon Deri, Watsons.

SANATÇILAR: Arkın Ilıcalı, Arzu Kaprol, Arzum Onan, Aşkın Nur Yengi, Ayşe Arman, Ayşe Kulin, Atölye 5, Bahar Oskay, Alina Dinçkök, Burhan Doğançay, Cemil İpekçi, Demet-İbrahim Kutluay, Derya Baykal, Derya Şensoy, Devrim Erbil, Ebru Akel, Erdem Akan- maybe design, Erdil Yaşaroğlu, Ergin İnan, Ferhat Özgür, Fevzi Karakoç, Gülveli Kaya, Günseli Kato, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Haluk Bilginer, Hakan Köylüoğlu, Hasan Pehlevan, Hüsamettin Koçan, İsmail Acar, Jale Yılmabaşar, Javed Mulani, Kenan Doğulu, Mehmet Turgut, Mina Feingold, Muammer Bozkurt, Murat Tamgüç, Mustafa Ata, Nevzat Sayın, Nilay Büyükişleyen, Nurgül Yeşilçay, Rafet El Roman, Sedef Yılmabaşar Ertunga, Sema Arlı Köylüoğlu, Seyit Mehmet Buçukoğlu, Süleyman Saim Tekcan, Tarkan, Prof. Tomur Atagök, Türkan Şoray, Zahit Büyükişleyen, Zeynep Fadıllıoğlu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER