› 
 › 
Habertürk 12.07.2013

Yılın düğünü çok yakında

Magazin gündeminin en bomba konularından biri Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun birlikteliği. Esin Övet, çiftin düğün zamanını açıkladı.

Sabahın köründe telefonuma gelen "Kenan ve Beren evlenmiş" mesajıyla yerimden fırladım. Bir, söyleyen kişiye çok ama çok güvenirim, iki olabilir. Hem de yüksek ihtimalle olabilir. Sonra tabii hızla araştırmaya başladım. Çünkü yaklaşık iki ay önce Kenan Doğulu çok yakın bir arkadaşına "Beren hamile kalırsa hemen evleniriz. Zaten küçük küçük düğünümüz nasıl olsun diye konuşmaya başladık" dediğini de duyduğum için evlenmiş olabilecekleri ihtimali pek fazla göz önünde bulunduruyorum.

Yılın düğünü çok yakında

Sabahın köründe uyandırmadığım, sormadığım insan kalmıyor. Üç beş kişi de "Ben de dün duydum böyle bir şeyi" deyince daha da işkilleniyorum. Tabii bu arada Kenan Doğulu tarafını aramıyor değilim. Kenan'ın en yakını Fikret beni en doğruya götürecek kişi. Ancak sabaha kadar süren reklam çekimleri yüzünden uyuyorlar. Onun uyanıp beni aramasından başka bir şansım yok. Yani telefonundaki sayısız çağrımı görüp aramasını bekliyorum. E ama tabii gazetede baskıya gidecek. O yüzden de durduğum yerde duramıyorum. Ve işte Fikret aradı ve direkt "Evlendiler mi?" diye sordum. Yani bu durumdayız. Kenan ve Beren Allah aşkına evlenin de toplum olarak rahatlayalım. Ama ne olur böyle gizli saklıya gerek yok. Telli duvaklı, davullu zurnalı evlenin. Yani daha ilk evliliğiniz. Ne gerek var gizli saklıya. İşte telefon konuşması aynen böyle sürdü. Yani şu an öyle ani bir evlilik olmamış. Fikret öyle söylüyor. Ama olmayacağı anlamına da gelmiyormuş. Hatta Kenan güzel, şaşaalı bir düğün yapmak için hazırlıklara başlamış bile. Belli mi olur belki yaz sonu güzel bir düğün görürüz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER