› 
 › 
Habertürk 08.05.2015

Zeki Alasya hayatını kaybetti

Usta oyuncu Zeki Alasya bugün karaciğer hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Bütün sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Usta oyuncu Zeki Alasya karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri özel bir hastanede tedavi görüyordu. Sanatçı bugün saat 10:30 sularında vefat etti. 18 Nisan 1943 doğumlu olan Alasya 72 yaşındaydı.

Zeki Alasya hayatını kaybetti

Zeki Alasya'nın ölüm haberini alan yakın dostu Metin Akpınar yıkıldı. Gözyaşlarıyla büyük dostluklarını anlatan Akpınar, "Bugün en sevdiği yemeği götürecektim ama ölüm haberini aldım" diye konuştu.

CNN Türk'ün canlı yayınına telefonla bağlanan Metin Akpınar büyük üzüntü içindeydi. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Akpınar, "Benim canım gitti, o benim yarımdı. 1962'de tanıştık. Ondan önce de kader bizi birleştirmişti. Babalarımız aynı yerde çalışırdı. Kader bizi birleştirdi. Her ölüm erkendir ama bu beklemediğimiz bir şey oldu. Malesef karaciğerinde bir olumsuzluk oluşmuştu. Geç kalınmıştı, fark edemedik. Yapılacak bir şey kalmamıştı. Son iki günde olumsuz bir tablo oluştu. Onu hoş tutmaya çalışıyorduk. Hep yanındaydım. Bugün sevdiği yemeği yapıp götürecektim. Bu haberi aldım" diye konuştu.


Etiket: zeki alasya
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER