› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2015

101 Lezzet 2015 başlıyor!

İstanbul’un yeme-içme sahnesinin nabzını tutan Time Out İstanbul tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen 101 Lezzet, herkesi İstanbul’un zengin mutfak kültürünü deneyimlemeye çağırıyor.

Artık gelenekselleşen ve kendi müdavimlerini yaratan 101 Lezzet yeme-içme festivali, 26 Nisan’da yeni mekânında konuklarını ağırlayacak. Yeniköy’de Sait Halim Paşa Yalısı’nın tarihi odaları ve Boğaz manzaralı bahçesi tüm gün binlerce lezzet sevdalısına ev sahipliği yapacak.

101 Lezzet 2015 başlıyor!

Festival alanında, Time Out İstanbul okurları ve damak tadına düşkün İstanbullular tarafından seçilen 101 eşsiz lezzetin yanı sıra, özel tadım köşeleri, konsept barlar, atölyeler ve canlı müzik konukları olacak. Yemek yazarları, şefler ve gurmelerle gerçekleşecek sohbetlerin yanında, Lounge FM DJ’leri de müzikleriyle bu lezzet festivaline eşlik edecek.

101 Lezzet’te konukları neler bekliyor?
Hemen birkaç tüyo verelim. İstanbul sokaklarının gizli cevherlerinden rezervasyon için kapısında sıra olunan Duble Meze’nin özgün mezelerine, Shang Palace imzalı Uzakdoğu başlangıçlarından Virginia Angus’un burger'lerine, üçüncü dalga kahvecilerin en iddialılarından Pastel’in tatlılarına uzanan geniş bir lezzet yelpazesinden söz ediyoruz.

101 Lezzet’in bu seneye özel bir sürprizi daha var. Londra’nın gastronomi dünyasının en heyecan verici girişimlerinden Disappearing Dining Club’ın kurucularından Christian Sandefeldt ile İsveçli şef David Gard, 101 Dining Club adıyla güne özel tadımlık menüler hazırlayacaklar. 13:00’da başlayacak lezzet şöleni akşamın geç saatlerine dek İstanbul’un ve Boğaz’ın tadına bakmanıza fırsat verecek.

101 Lezzet’e katılacak tüm mekânlar hakkında bilgi almak için bir gözünüz www.101lezzet.com ve Twitter’da @timeoutistanbul adresinde olsun! 101 Lezzet’in tüm konukları, festival alanındaki tüm yiyecek ve içeceklerden gün boyu sınırsızca faydalanabilecek. Katılım için 18 yaşından büyük olma şartı bulunduğunu hatırlatalım.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER