› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2015

Akşamüstü çayınız The House Hotel'den

The House Hotel, çay saatlerini lezzetli bir deneyime dönüştürmek için Karaköy Güllüoğlu ve Melez Tea ile keyifli bir işbirliği yaptı.

The House Hotel Collection, akşamüstü çaylarına yeni bir soluk getirmek için Türk kültüründen aldığı ilhamla yeni bir konsept yarattı. Melez Tea'nin harmanladığı özel çay çeşitleri ve Karaköy Güllüoğlu'nun geleneksel lezzeti baklava ile çay saatlerini renklendirdi.

Akşam üstü çayı The House Hotel’den!

Bu deneyime katkıda bulunan isimlerden kısaca bahsetmeden geçmeyelim.

1949 yılında Mustafa Güllü tarafından Karaköy’de açılan Karaköy Güllüoğlu, baklavacılık geleneğini nesilden nesile aktararak ününü dünyaya duyurdu. Karaköy Mumhane Caddesi'ndeki şubesiyle baklava denince akla ilk gelen isimlerden.

Melez Tea, 2014 yılında, bir yaşam stili sunan çaylar yaratma hayaliyle kuruldu. Zamandan keyif alanları, maceracı ruhları hedefleyen Melez Tea'nin bünyesinde özgün çay harmanları bulunuyor. Tadımda karşılaştığımız Melez Tea kurucularından Liliana Lopez bize Güzellik Çayı'ndan kısaca bahsetti: "Güzellik Çayı'mız beyaz çay, gül ve yasemin karışımdan oluşuyor. Beyaz çay minimum miktarda işlem görmesi ve yüksek miktarda çay tomurcuğu içermesi bakımından eşsiz bir çaydır. Antioksidan özellikleri ile cildi serbest radikallerden korunmasını sağlar. Kingston Üniversi'nde yapılan bir araştırmada beyaz çayın cilt yaşlanmasını yavaşlattığı ve kırışık artışını önlediği görülmüş. Yasemin ve gül yapraklarının anti-bakteriyel ve anti-oksidatif özellikleri bakımından zengin olduğu için cildi berraklaştırıyor ve koruyor."

Karaköy Güllüoğlu’nun özel baklavaları ile Melez Tea’nin özgün çayları eşleştirilerek birbirinden keyifli dört adet çay deneyimi yaratılmış.
aksamüstü çayınız the house hotelden
Isparta’nın Gülü / Ispartan Rose, gülleriyle meşhur Isparta’dan esinlenilmiş. Gül tadının baskın olduğu baklava ile beyaz çay yaprakları, vanilya ve gül aromalı çay birlikte sunuluyor.
akşamüstü çayınız the house hotelden
İstanbul Geceleri / Istanbul Nights, İstanbul’un renkli sokaklarından, imgelerinden ilham alıyor. Karaköy Güllüoğlu’nun çikolata tadını isli bir biçimde yorumladığı baklavasına, güçlü isli aromaya sahip siyah çay eşlik ediyor.
aksamüstü çayınız the house hotelden
Antep Lokumu / Antep Delight, Karaköy Güllüoğlu’nun efsanevi bol fıstıklı baklavası ile yumuşak içimli Rize Çay yapraklarının birleşiminden oluşuyor.
akşamüstü çayınız the house hotelden
Akdeniz Esintisi / Mediterannean Breeze, Türkiye’nin güneyindeki portakal ağaçlarından esinlenerek baharatlı portakal aromasına sahip baklavayla Hindistan’dan gelen kuvvetli siyah çayın birlikteliğini görüyoruz.

Akşamüstü çay keyfine eşlik edecek dört farklı baklava-çay eşleşmesini The House Hotel Nişantaşı ve Vault Karaköy, The House Hotel’de deneyimleyebilirsiniz.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER