› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.11.2016

Alishiro Kahvaltısı'nda sağlık, lezzet, güven ve dostluk var

Alishiro Anadolu'yu gezdi, en doğal lezzetleri buldu ve Alishiro Kahvaltısı'nda bir araya getirdi. Alishiro Kahvaltısı her Cumartesi Pazar Bej Karaköy'de.

Kahvaltı severlere güzel haber! Uzun süredir heyecanla beklediğimiz Alishiro Kahvaltısı'na sonunda kavuşuyoruz. Dillere destan Alishiro ekşi mayalı ekmekleri bu kahvaltıda en doğal ürünlerle buluşarak bizi mest edecek. Bu leziz kahvaltının tadını her Cumartesi-Pazar Bej Karaköy'de çıkarabilirsiniz. 

Alishiro kahvaltısında sağlık, lezzet, güven ve dostluk var -BİTTTİ
Akşam çok yemeyin, çünkü Alishiro Kahvaltısı sizin kalbinizi de midenizi de fethedecek. Bir sofra düşünün Alishiro ekmeğini Gargarus Zeytinyağı'na banarak açılış yapıyorsunuz. Türkiye'nin en eski Ezine Peyniri üreticisi ailesi Dedeoğlu Peynir'in tam yağlı koyun peyniri ile harika bir başlangıç yapıyorsunuz. Kuruçeşme Çiftliği'nin doğal mayalı enfes keçi kuzu başı peyniri de onun arkasından geliyor. Hasanbey Çiftliği'nin özenle seçerek yolladığı eski tohum pembe domatesleri ve çıtır çıtır kıl biberleri de peynirlere eşlik ediyor tabi. JD Organik'in leziz yumurtalarından yapılan menemenin tarifi Bej Karaköy'e ait. Narköy Journal'ın salçası bu kahvaltının olmazsa olmazlarından. Kahvaltıyı tamamlamak için dillere destan Eğriçayır Bal'ın petek balı ve Mom and Pop'un leziz reçellerinden daha nefis bir yol yok. Bu enfes kahvaltıyı her hafta Cumartesi-Pazar 09:30 - 13:30 arası Bej Karaköy'de tadabilir, 'kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var' diyerek mutlu mesut güne devam edebilirsiniz. 

İstanbul dışında olup bu leziz kahvaltıyı kaçıracaklar için de güzel bir haberimiz var. Tüm bu doğal ya da organik ürünleri Pudra'da Doğal Ürünler bölümünden satın alabilirsiniz.
Pudra uygulamasını indirmek için linki tıklayabilirsiniz: AppleStore/Pudra ​

Rezervasyon için
Alishiro Telefon: (0536) 632 53 23
Alishiro kahvaltısı bildiğiniz kahvaltılardan çok farklı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER