› 
 › 
Pudra.com 19.11.2014

Daha iyi bir hayat ister misiniz?

Doğal, organik ve el yapımı ürünler sunan Aradolu.com daha “doğal” yaşamanıza ve ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi doğadan almanıza yardımcı olacak.

Hepimiz daha mutlu ve daha iyi bir hayat istiyoruz. Bu hayat mücadelesinde doğallığımızı kaybettiğimizi fark etmiyoruz bile. Yaşam mücadelesinin bizi sürüklediği beton binalar, teknolojik cihazlar, hormonlu gıdalar, sentetik ürünler aslında insan doğasının çok uzağında. Daha iyi bir hayat için sadece doğru ve doğal seçimler yapmak ve bu seçimler doğrultusunda yaşamak gerekiyor. Doğal yaşamla bizi buluşturan yeni markalardan biri de Aradolu.com.

Daha iyi bir hayat ister misiniz?

“Daha iyi bir hayat için” sloganını misyon edinen Aradolu.com müşterilerine organik, doğal ve el yapımı ürünler sunuyor. Satılan her organik ürünün özellikle sertifikalı olmasına dikkat ediliyor. Müşterilerin gönül rahatlığıyla organik, doğal ve el yapımı ürünlere ulaşması hedefleniyor. Ayrıca Aradolu.com blog ve sosyal medya aracılığıyla uzmanların sağlıklı yaşam bilgilerini paylaşıyor.

aradolu com dogal el yapimi organik tasarim urunler eticaret

Aradolu.com’dan neler satın alabilirsiniz?
Aradolu.com’da 2500 adet ürün var. Selamlique gibi sunuma önem veren Türk kahvelerinden, Muğla’da Truva ve Harry Potter filmlerine kostümler dikmiş el dokuma konusunda uzmanlaşan Karacan Abla’ların şallarına, peştemallerine kadar birçok ürün var. İtalyan reçellerinden Danimarka’nın iyi bildiği Urtekram cilt bakım ürünlerine, keçiboynuzu pekmezine kadar farklı ürünler bulmak mümkün. Tasarım ürünlerinin çoğu Aradolu’ya özel. Organik ürünlerin bazıları Türkiye’de üretiliyor bazılarıysa yurt dışından getiriliyor. Uygun fiyat ve şartlarda ürünler müşteriye sunuluyor. Ürünler 3 günde teslim ediliyor ve 50 TL üzeri ücretsiz kargo hizmeti sunuyor.
Aradolu.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER