› 
 › 
Advertorial 07.10.2015

Tazeliğini koruyan çayın sırrı: Lipton

İçinizi ısıtacak, mis gibi çaya ne dersiniz? Lipton'un doğal ağaç liflerinden yapılmış demlik poşetleriyle artık çay keyfimiz daha da uzun sürecek!

Sizin anneniz de sabah kalkar kalkmaz ocağa çay koyanlardan mı? Ya da okuldan döndüğünüz günleri anımsayınca, sizin de burnunuza hemen evi saran mis gibi çay kokusu geliyor mu? Bu hafızamıza kazınan anlardan, kokulardan olacak ki, Pudra.com ekibi olarak güne çay içmeden başlayamayan ve çay içmek için hep bir bahane üretebilen bir ekibiz. Sabah gözümüzü açmak, öğlen hazmetmek, akşam içimizi ısıtmak için bolca tükettiğimiz, muhabbetlerimizin sıcak ortağı çay her zaman tadı, rengi ve kokusuyla vazgeçilmezimiz. Güzel demlenmiş bir çaya kimse 'hayır' diyemez herhalde. Hayat akışının daha çok hızlandığı günümüzde çay keyfini pratik hale getiren ve aynı zamanda geleneksel çay lezzetini sunan demlik poşetleri biz de tercih ediyoruz. Lipton'un demlik poşetlerinde doğal ağaç liflerinden yapılmış filtre kağıdı kullandığını öğrenince mercek altına alalım dedik ve doğal lifler sayesinde çayın demlikte uzun süre acılaşmadan kalabildiğini öğrendik. Lipton’un çevre dostu yöntemlerle Doğu Karadenizli çiftçilerin emeği ile toplanan geleneksel çayı sayesinde artık çay keyfimize diyecek yok!

lipton cay yellow label tea

120 yılı aşkın süredir, herkesin damak tadına uygun lezzetler sunan Lipton'da lezzetini çok sevdiğimiz geleneksel çayı demlik poşetlerde bulabiliyoruz. Geleneksel Türk çayının tadını, doğal ağaç lifleri ile koruyan Lipton Yellow Label demlik poşetleri, çay severlere uzun süren yumuşak içim ayrıcalığı sağlıyor. Böylece uzun sohbetlerde ilk bardakla son bardak aynı lezzete sahip olabiliyor. Üstelik Lipton demlik poşet çayların her bir poşetinden 3 bardak çay çıkıyor.

Çayın demlendiği andan son bardağına kadar kokusuyla, rengiyle, tadıyla uzun süre değişmeden yani bayatlamadan kalması ve yumuşak içim sunması çay tutkunlarının çok hoşuna gidecek. Tazeliğini koruyan bir Lipton çayla, muhabbetlerin daha uzun ve keyifli olacağı kesin.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER