› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.06.2016

Nar Gourmet'nin yeni lezzetlerine bayılacaksınız

Nar Gourmet'nin Türk Kahvesi ve Özel Harman Rize Çayı keyif molalarımızın vazgeçilmezi olacak. Çay ve kahve severlerin çok ilgisini çekeceğinden eminiz.

Kahve ve çay olmadan yapamayanlar için güzel bir haberimiz var. Nar Gourmet, bizim için günün her anının vazgeçilmezi olan çay ve kahveye yeni bir soluk getirdi. Kahvede üç farklı alternatif var: En kaliteli kahvelerden oluşan klasik Yemen kahvesi, hemen herkesin hoşuna gidecek Brezilya kahvesi ve kafeinsiz bir hayatı tercih edenler için kafeinsiz Türk kahvesi. "Ben kahve değil, çay severim" diyorsanız o zaman Nar Gourmet Özel Harman Rize Çayı ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Bu çay ile demlenmiş nefis bir çay keyfinin az bulunan bir lüks olduğunu söyleyelim.

Nar Gourmet'nin yeni lezzetlerine bayılacaksınız

Anadolu topraklarının nadide lezzetlerini Türk damak tadına ve gastronomi geleneklerine bağlı kalarak sunan Nar Gourmet bizim merakla takip ettiğimiz bir marka. Yeni ürünlerini denemek ve hayatımızda yeni güzelliklere yer açmak bize hep çok iyi geliyor. nar gourmet




















Üç farklı lezzetiyle üç özel Türk kahvesi
Kahve tiryakilerinin dilinden düşmeyen, şarkılara, türkülere konu olan “Kahve Yemen’den gelir” sözü ile özdeşleşen Yemen Kahvesi, Yemen’deki üretimin kısıtlı olması nedeniyle, 18. yüzyıl başlarında Brezilya’da üretilmeye başlanan ve Osmanlı topraklarında yaygınlaşan bir kahve. Brezilya ikliminde, Türk kahvesine özgün tadını veren Arabika türü, düşük asitli, gövdeli ama yumuşak içimli bir tat kazanan Brezilya Kahvesi, tiryakilerin ısrarla arayacağı bir lezzete sahip.
Kafeini hiçbir kimyasal kullanılmadan çıkarılan, Brezilya menşeli Nar Gourmet- Kafeinsiz Türk Kahvesi de tiryakilerin kafein etkilerine maruz kalmadan kahve keyfine varmalarını sağlıyor.
 
 Nar Gourmet'nin yeni lezzetlerine bayılacaksınız


Dünyada en çok çay tüketen ülke Türkiye. Peki, gerçekten güzel çaylar içiyor muyuz? Maalesef hayır. Siz de bizim gibi kaliteli bir Türk çayı arıyorsanız Nar Gourmet'in Özel Harman Türk Çayı'nı bir deneyin. En kaliteli yapraklardan elde edildiği için ne kadar farklı olduğunu hemen anlayacaksınız. "Bu çayı içmeye doyamadım" diyenlerin çok olacağına garanti ederiz.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER