› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.02.2016

Ayşe Tolga'nın dünyası Pudra Shop'ta

Hiç bitmeyen enerjisine hayran olduğumuz oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga'nın kurucusu olduğu Türkiye'nin ilk aromaterapi markası Aisha Pudra Shop'ta.

Oyuncu, aromaterapist ve herkesin iyi bir yaşam sürebilmesi için çalışan bir fikir önderi Ayşe Tolga. Uzun yıllardır zaten oyuncu olarak tanıyoruz O'nu. Oyunculuğuyla hepimizin evine girdi, ailemizin bir parçası oldu. Aynı zamanda bir aromaterapist Ayşe Tolga. Türkiye'nin ilk aroma terapi markası Aisha'nın kurucusu. Son yıllarda tüm dünyada doğal içerikli kozmetik ürünler çok daha fazla önem kazandı. Ayşe Tolga, bunu yıllar önce öngörüp Londra'da aromaterapi eğitimi alarak ürünlerini çok sevdiğimiz Aisha'yı 2007'de kurdu. İşte şimdi bu doğal ürünler Pudra Shop'ta satışta. Hem de %20 indirimli fiyatlarla.

Ayşe Tolga'nın dünyası Pudra Shop'ta

Biliyorsunuz Ayşe Tolga'nın "İyilik Sende" kitabı yeni çıktı. Ayşe Tolga ve ekibi insanların hayatını nasıl güzelleştirebiliriz, onlara iyi bir yaşamın kapılarını nasıl açabiliriz düşüncesiyle bizlere harika tavsiyelerde bulunuyorlar. Önümüzdeki günlerde bunlar da Ayşe Tolga'nın Dünyası altında Pudra'da olacak. #aysetolganindunyası'nı takip edin:)

Aisha Aromaterapi ürünleri ile tanışmak ve satın almak isterseniz: 
https://shop.pudra.com/id/aysetolga​

instagram.com/aysetolgaiyiyasam/

ayse tolga aisha pudra shop


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER