› 
 › 
Pudra.com 19.11.2013

Afillikitap'tan Öğretmenler Günü fırsatı

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmaz ve değişik bir hediye armağan etmek ister misiniz? O zaman Afillikitap.com'un özel fırsatından yararlanmak için acele edin!

Öğretmenler Günü hediyesine karar veremeyen ve aynı zamanda öğretmenine hiç unutamayacağı bir hediye vermek isteyen minikler için bir kampanya hazırlayan Afillikitap, 20 Kasım 2013 tarihine kadar Afillikitap’tan “OGRETMENIM” kupon kodu ile yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL hediye ediyor.

Afillikitap'tan Öğretmenler Günü fırsatı

Afillikitap’ın en büyük farkı, fotokitabınızı hazırlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program indirmenize gerek kalmaması. Tamamen online çalışan bir program olduğu için hazırlamaya başladığınız fotokitabı, kaldığınız yerden devam ederek farklı bilgisayarlarda da tamamlayabilirsiniz.

Çocuğunuzun öğretmeniyle olan fotoğraflarından, onun sözleriyle çok özel bir fotokitap hazırlayarak, en unutulmaz Öğretmenler Günü hediyesini siz verebilirsiniz.

Afillikitap’ta sadece bilgisayarınızdaki değil Facebook, Instagram, Picassa gibi farklı sosyal ağlardaki fotoğrafları da aynı albüm içinde bir araya getirebilir, dilerseniz Facebook’ta ya da Twitter’da e-kitap olarak paylaşabilir veya e-posta olarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Afillikitap.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER