› 
 › 
Pudra.com 11.08.2011

Amway'in leziz kahveleri

Amway’in onlarca çeşit ürünlerinden biri de leziz kahveleri. Hazır kahve, filtre kahve ve espresso olmak üzere üç farklı çeşidiyle Amway kahveleri, keyifli bir gün için birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor.

Amway kahvelerinin her biri, kendine özgü, eşsiz bir tada sahip. Hazır kahve, filtre kahve ve espresso... Hangisini arzu edersiniz?

Amway'in leziz kahveleri

Hazır kahve
Birkaç saniye içinde içmeye hazır hale gelen ve geleneksel yöntemle dondurularak kurutulan çözünebilir hazır kahve, % 100 Arabika kahve çekirdekleri kullanılarak üretildi. Taze kalması için her biri ayrı ayrı alüminyum folyo ile ambalajlanmış 100 gr’lık 4 paket kahve içeriyor.

Filtre kahve
Amway’in eşsiz bir tat, renk ve aroma karışımı olan bir başka lezzeti de filtre kahve. Ekvator ülkelerinde yetiştirilen % 100 Arabika kahve çekirdekleri kullanılarak hazırlanan bu geleneksel harman, 4 x 250 gr paketlerde satışa sunuluyor.

Espresso
Kendine özgü saf bir deneyim olan espresso ise çeşitli kahve türlerinin ana maddesi. Bu kahve de % 100 Arabika kahve çekirdeklerinden yapılan ve tadı taklit edilemeyen espresso deneyimini ve keyfini Amway kalitesi ile yaşama fırsatını veriyor.

Günlük yoğun koşuşturma içinde biraz rahatlamak istediğinizde, enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda ya da akşam yemeğinden sonra güzel bir keyif yapmak istediğinizde Amway, birbirinden özel ve leziz kahve seçenekleriyle yine sizlerle…


www.amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER