› 
 › 
Pudra.com 07.05.2012

Bally’den Anneler Günü’ne özel şık tasarımlar

Kanyon ve Nişantaşı’nda mağazası bulunan İsviçreli lüks çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally’nin İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu kapsamında Anneler Günü’ne özel hazırladığı şık ve rahat tasarımlar dikkat çekiyor.

160 yıllık geçmişinin ışığında mükemmel işçiliği, şık ve zarif çizgiler ile birleştiren Bally’nin annelere özel hazırladığı “Urban Driver” Koleksiyonu rahatlıklarının yanı sıra bir kutu şekerlemeyi andıran capcanlı renkleri ile de annelere keyifli bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Bally’den Anneler Günü’ne özel şık tasarımlar

Yazın canlı renkleri de sunulan koleksiyonun yumuşak derisi ve lastik tabanı rahatlığı garantilerken, Bally’nin vazgeçilmez imzası kırmızı beyaz çizgiler ise şık bir dokunuş sağlıyor. Spor ve şık kıyafetlerle kombinlenebilen bu tasarımlar hafta sonları ve yaz tatillerinde, şıklığına ve rahatlığına önem veren anneler için ideal.

Kalitesi, ürünlerini sunuş şekli ve kendine has tasarımları ile ünlenen Bally, derideki ustalığını gözler önüne seren modelleri ile annenizi mutlu etmek için sizleri Kanyon ve Nişantaşı mağazalarına bekliyor.

Ürünlerin fiyatı: 725 TL.

Bally Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi, Nişantaşı, İstanbul
Bally Kanyon, Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent, İstanbul

www.bally.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER