› 
 › 
Pudra.com 13.08.2013

Bob Marley ruhu taşıyan çevre dostu müzik ürünleri

Efsane reggae sanatçısı Bob Marley'in 'tek sevgi tek dünya' vizyonundan yola çıkılarak yaratılan Marley markası müzik ürünleri artık Türkiye'de.

Gücünü mesleğinin ustası Bob Marley'den alan Marley markası yarattığı her üründe aynı ustalığı hedefliyor. Müzisyenler yardımıyla geliştirilen bas ve tizin uyumuyla her enstrüman ve sesin optimum seviyede duyulması için tasarlanan ürünler aynı zamanda Bob Marley’in zamansızlığına uygun olacak ve zorlu yaşam koşullarına dayanacak şekilde üretiliyor.

Bob Marley ruhu taşıyan çevre dostu müzik ürünleri

Yüksek ses kalitesi ve ilginç tasarımının yanı sıra “çevre dostu” özelliğiyle ön plana çıkan kulaklık ve hoparlörler, REWIND™ adı verilen Marley patentli %30’u kenevir, %30’u organik pamuk ve %40’ı geri dönüştürülmüş plastik şişelerden (RPET) elde edilen kumaşların kullanımı ile üretiliyor. Geri kazanılmış derinin de kullanıldığı teknolojik ürünler, Bob Marley ruhunu yaşamak isteyen kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Ayrıca müzikseverlere alınabilecek güzel bir hediye seçeneği olan Marley marka hopörler ve kulaklıklarla, Marley Ailesi tarafından kurulan 1Love Vakfı’na katkı sağlayarak, gençlik, müzik, çevre ve spor alanında yapılan sosyal sorumluluk projelerine destek de verebilirsiniz.

Fiyatları 69 TL ile 999 TL arasında değişen Marley markalı kulak içi ve kulak üstü kulaklık ve hoparlörleri mobicom.com adresinde veya Vakkorama mağazalarında bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER