› 
 › 
Pudra.com 18.04.2013

Darüşşafaka'dan Anneler Günü'nde özel tebrik sertifikaları

Bu yıl Anneler Günü'nde annenize bir çocuğun gülümsemesini hediye etmeye ne dersiniz? Bu fikri sevdiyseniz, Darüşşafaka'nın Anneler Günü’ne özel hazırladığı tebrik sertifikaları sizi bekliyor.

150 yıldır annesi veya babası hayatta olmayan çocuklara anne şefkati ile iyi bir gelecek hazırlayan Darüşşafaka Cemiyeti, Anneler Günü’ne özel bağış sertifikaları hazırladı.

Darüşşafaka'dan Anneler Günü'nde özel tebrik sertifikaları

Eğitimde fırsat eşitliğine destek olarak annenize bir çocuğun gülümsemesini armağan etmek isterseniz, Darüşşafaka’nın Anneler Günü için özel olarak hazırladığı tebrik sertifikasını tercih edebilirsiniz.

Darüşşafaka'nın online bağış sayfasından bağışınızı gerçekleştirirken bağış türünü “Tebrik Sertifikası” olarak belirtip, mesajınız bölümünde de aşağıdaki bilgileri paylaşırsanız, sertifikanız annenize doğrudan Darüşşafaka tarafından ulaştırılacak.

Annenizin ismi
Annenizin adresi
İmza kısmına yazılmasını istediğiniz isim


Darüşşafaka'ya neden bağış yapmalısınız?
Türkiye'nin 68 ilinden gelen, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, başarılı ve yetenekli 954 öğrenci, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda aldıkları burslu, yatılı, İngilizce eğitimle; mutlu, huzurlu, özgüven sahibi, geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişiyor.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, sunduğu kaliteli eğitim, özen, sevgi ve şefkatle, öğrencilerin yaşamlarını değiştiriyor. Onların elde ettikleri başarılar, ailelerine ve Darüşşafaka’nın hayırsever bağışçılarına gurur ve mutluluklar yaşatıyor. Siz de bu mutluluğu yaşamak için Darüşşafaka'ya bağış yapmalısınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER