› 
 › 
pudra.com 04.02.2011

En romantik fırsatlar Şehri Keyif'te

Sevgililer Günü'ne aşkınızı bir dövmeyle göstermeye ne dersiniz? Ya da çok uygun fiyatlarla romantik bir Ege konseri veya bu özel güne özel indirimlerden faydalanarak şık bir gül göndermeye ne dersiniz? O zaman Şehri Keyif'in fırsatlarına bir göz atın.

Duygularınızı sembolik olarak gösterme fırsatı bulduğunuz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, aşklarını bir ömür boyu vücutlarında resmetmek isteyenler için www.sehrikeyif.com çok özel tattoo fırsatını üyelerine sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel tattoo fırsatı şimdi 300 TL yerine yanlızca 130 TL.

En romantik fırsatlar Şehri Keyif'te

Sevgilinizle Ege konserine katılabilir, çok uygun fiyatlar ile aşkınıza gül gönderebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer gününde bir romantik fırsat ise Ege konseri. Birbirinden güzel aşk şarkılarını sevgililer için söyleyecek olan Ege konseri Zoe Boutique Hotel’in Bar katında. Ege konserinde, 2 kadeh yerli içki, meze, çerez, meyve tabağından oluşan mönü yüzde 54 indirimle 150 TL yerine sadece 69 TL!

Aşkı anlatmanın en özel ve zarif simgesi gülü, Nişantaşı As Çiçek Evi’nden Sevgililer Günü’ne özel sevimli ayıcık kucağında sevgilinize gönderebilirsiniz. Sevgilinizi mutlu edecek bu güzel jest yüzde 53 indirimle 75 TL yerine www.sehrikeyif.com adresinde sadece 35 TL! Bunun yanında kare seramik saksıda 16 adet gül ise 95 TL yerine yüzde 50 özel indirimle yanlızca 47,5 TL!

Yaşadıkları şehirdeki fırsatlardan yararlanmak isteyenlere çok cazip seçenekler sunan Şehri Kayif'te en lüks restaurantlarda yemek, en iyi otellerde konaklamanın yanı sıra, spor salonlarından, güzellik merkezlerine kadar birçok fırsat yüzde 50’yi aşan indirimlerle “Günün Fırsatı” olarak sunuluyor. Mutlaka takip edin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER