› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.06.2010

Yaratıcı hediye seçenekleri...

Hediye vermek sanattır… Kadın veya erkek, sevdiklerinize hobileri ve zevkleri doğrultusunda bir hediye seçmek istiyorsanız bu yazıyı okuyun!

Birbirinden güzel hediye seçenekleri için tıklayın.

Doğum günleri, yıldönümleri, özel günler… Veya sırf içinizden geldi diye (en güzeli ve doğal olanı aslında budur!) sevdiklerinize hediye vermeyi çok mu seviyorsunuz? Ama çoğu zaman zorlanıyor, aradığınızı bulamıyorsunuz öyle değil mi?

Hediye almakta zorlanıyorsanız sonucu başarıyla neticelenecek bir deneyim için izlemeniz gereken bir yol var aslında…

Pudra.com olarak biz size bir iki ipucu veriyoruz:

* İlk etapta düşünmeniz gereken, kişisel bir ihtiyaç mı karşılayacaksınız yoksa lükse mi kaçacaksınız? Lüks derken maddi anlamda pahalı hediyelerden bahsetmiyoruz, mesela hobilere yönelik eşyalar bu kategoriye girer. Normalde ihtiyacımız olmayan, ekstra eşyaları kastediyoruz yani… Ev hediyesi mi olacak, yoksa kişisel bir eşya mı (manikür seti gibi)? Kültür-Sanat kategorisinde bir hediye mi seçeceksiniz (DVD, kitap) yoksa kıyafet mi, aksesuar mı?

*Hediye alacağınız kişiyle olan yakınlığınız, nasıl bir hediye almanız gerektiği konusunda önem taşıyor. Aslında hediye içten gelen bir jesttir. Bu yüzden nasıl hissediyorsanız öyle davranmalısınız. Ancak hediyenizin maddi veya manevi değeriyle karşı tarafı mahcup etme olasılığı var; o yüzden dikkatli düşünün, abartıya kaçmayan!

*Hediye çekleri biraz kolaya kaçış gibi görünsede çok iyi tanımadığınız kişiler için ideal bir seçenek. Ya da mesela hediyeyi almak istediğiniz kişinin favori bir mağazası varsa, hep oradan alışveriş yapıyorsa hediye çekiyle ne kadar mutlu olacağını düşünün! Mümkünse çekin yanında bir de kendi seçtiğiniz ufak bir hediye takdim edin- düşünceli ve ince bir davranış olacaktır!

Şimdi nerelerden hediye alışverişi yapabiliriz birlikte göz atalım!



Mudo, mudo ve yine mudo! Kadın veya erkek, uzak veya yakın kime hediye almak istediğiniz önemli değil. Burada her bütçeye ve zevke göre bir şeyler var. Mesela esaslı bir traş seti, ya da komik bir şarap taşıma çantası! Kayınvalide için mücevher kutusu, kayınpeder için kol düğmeleri… Yeni evliler için güzel bir duvar saati! Anahtarlıklar, telefon aksesuarları, şirin mi şirin cüzdanlar!













T-Box eğlenceli, espirili ve farklı bir hediye arayışında olanların adresi. Karşınızdakini iyi tanıyorsanız T-Box en ideali. ‘Tik tak tik’ saatler, ‘Baston şıpdediks’ plastik şemsiyeler… Ürün isimleri de bir harika, baksanıza: Renkli ‘lolibant’ bandanalar, ‘fermuarmua ‘ çılgın çantalar… Fiyatlar uygun ve ambalajlar çok pratik ve eğlenceli, ekstra bir hediye paketi gerekmiyor!









Karınca Design’a hiç uğradınız mı şimdiye kadar? Ben ne zaman Kanyon’a gitsem, yanından geçiyor, duraksıyorum. ‘Sadece vitrine bakacağım’ dediğim halde içeri dalıyorum. Özellikle değişik ev aksesuarları konusunda tek geçerim! Hem internet siteleri de hediye seçme konusunda yönlendiriyor. Kategoriler çok eğlenceli: Anneme, Arkadaşım Deniz’e, Aşkıma, Bizim çocuklara, Ayşe’nin yeni doğan bebeğine, Onun kıskanç kardeşine, Sebepli sebepsiz ve Zeytin’e (minik kediniz için tasma!) gibi… Fiyatlar biraz yüksek; ama gerçekten özel parçalar alıyorsunuz…








Bir de birkaç internetten alışveriş sitesi önerimiz var. Allposters.com her türlü resim ve poster alabileceğiniz, kategorilere göre tarama yaptığınızda müthiş eserler bulabileceğiniz bir site. Dilerseniz çerçeveli resim de getirtebiliyorsunuz. Ya da çerçevesiz, kanvas üzerine basılmış şekilde. En son ressam Piet Mondrian’ın meşhur renk bloklu tablosunun kanvas baskısını ve Miro’nun bir posterini getirttim; iyi bir alışveriş deneyimiydi öneriyorum. Dilerseniz pakete iliştirilmesi için özel bir not da yazabiliyorsunuz!










Şimdi müthiş bir fenomenden bahsedeceğiz; fotoğrafçılık hobisi olanları çılgına çevirecek türden! Lomography’i hiç duymuş muydunuz? Farkı renk efektleri ve dokularda, tamamen deneysel resimler çekebileceğiniz bu plastik kameralar o kadar şirin ki insan hepsini almak istiyor. Erkekler için ‘Holga’, kadınlar içinse ‘Diana’ diyor, sizi birbirinden güzel modellere bakmaya davet ediyoruz… www.lomography.com




Birbirinden güzel hediye seçenekleri için tıklayın.


En güzel hediye nereden alınır? Annenize, babanıza, eşinize, çocuğunuza, arkadaşınıza veya kendinize en güzel hediyeleri vermek için bu 4 mağazaya mutlaka uğrayın!

En güzel 10 erkek parfümü... Baştan çıkarıcı, erkeksi kokuları ile eşinizin ya da sevgilinizin mutlaka sahip olması gereken en güzel 10 parfüm…

En seksi 10 parfüm... Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte en seksi 10 parfüm…
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2