› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2011

Bu yılbaşı sepetlerini kim istemez ki? (Yılbaşı 2012)

Özenle hazırlanan yılbaşı sepetleri, yeni yılın coşkusunu ve mutluluğunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için zarif ve ihtişamlı alternatifler sunuyor. Sizin için en güzel 16 yılbaşı sepetini seçtik.

Biririnden güzel yılbaşı sepetleri Divan Pastaneleri, Mövenpick Hotel İstanbul, Swissotel ve The Marmara Chocolate Shop tarafından yılbaşına özel olarak hazırlanmış.

Divan Pastaneleri'nin (Tel: 0216 522 63 00, www.divanpastaneleri.com.tr) bu yılki yılbaşı teması “Dünya Harikaları” koleksiyonu. Tarihinin en önemli ve en güzel yapılardan esinlenilerek tasarlanan koleksiyonda birbirinden şık yılbaşı sepetleri ve setleri bulunuyor. Tay derisi el yapımı sandıktan zarif mumluklara, yılbaşı çiçeklerinden, ince işçilikle yapılan desenli kadehlere kadar, yılbaşını unutulmaz kılacak her şey bu harika koleksiyonda sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Mövenpick Hotel İstanbul
(Tel: 0212 319 29 29, www.moevenpick-hotels.com) yılbaşı sepetleri 6 farklı konseptte tasarlanarak, içerik ve renkleri, yakut, zümrüt, elmas ve ametist gibi değerli taşlar üzerinden yola çıkılmış. Yılbaşı sepetinin içerisinde ev yapımı çikolatalar, Noel kurabiyeleri, karışık drajeler, içecekler, yılbaşı süsleri ve daha pek çok sürpriz hediye bulunuyor.



Sürprizlerle dolu yılbaşı sepetlerinden Swiss Gourmet’nin (Tel: 0212 326 11 00, www.swissotel.com.tr) birbirinden lezzetli tatları ve Swissotel hediye sertifikaları, sevdiklerinizi şımartmanız için özenle biraraya geliyor. Usta Pasta şefi Mathias Gautron’un hazırladığı çok özel çikolatalar, kek ve kurabiye çeşitleri, rengarenk makaronlar, Noel ekmekleri; İsviçre peynir çeşitleri, çeşni ve lezzetlendiriciler; Amrita Spa&Wellness bakım ürünlerinden tasarım objelerine birbirinden şık kişisel alternatifler ve Swissotel’in ayrıcalıklı hediye sertifikalarından oluşuyor.

The Marmara Taksim Oteli'nin (Tel: 0212 334 83 00, www.themarmarahotels.com )girişinde yer alan Chocolate Shop, yılbaşı sepeti içeriğini şef Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şeflerin yılbaşı için özel olarak hazırladığı birbirinden eşsiz tatlar lezzet tutkunlarını bekliyor. Zencefilli kurabiyeler, çikolatadan çanlar, yılbaşına özel kütük pastalar, yılbaşı pastaları, Chocolate Shop’ta yer alacak ürünlerden sadece birkaçı. Yılbaşı için özel hazırlanmış, narlı, yeşil elmalı, wasabili, havuç ve zencefilli lokumlar, birbirinden lezzetli ve renkli makaronlar lezzet tutkunlarını bekliyor.

Sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel yılbaşı sepetleri için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2