› 
 › 
Pudra.com 08.02.2012

Paris davetiyeniz ‘Yumoş'la Sürpriz Karışımlar’da

3 Şubat tarihinde başlayan www.facebook.com/YumosTurkiye sayfasındaki "Yumoş'la Sürpriz Karışımlar" oyununu oynayanlar, Paris’te eşsiz bir yolculuk kazanıyor!

Türkiye’nin en çok tercih edilen yumuşatıcı markası YUMOŞ, muhteşem kokuların sürpriz karışımlarından oluşan yeni YUMOŞ Extra Creations serisiyle, kadınları Paris’e kokuların dünyasını keşfetmeye götürüyor. 3 Şubat’ta YUMOŞ’un https://www.facebook.com/YumosTurkiye adresli Facebook sayfası üzerinde başlayan "Yumoş'la Sürpriz Karışımlar" oyunu 5 hafta boyunca devam edecek.

Paris davetiyeniz ‘Yumoş'la Sürpriz Karışımlar’da

Paris sokaklarında kokuların senfonisini keşfetmeye ne dersiniz?

“Yumoş'la Sürpriz Karışımlar" oyununa katılan ve mis gibi Yumoş çiçeklerini toplayanlardan her hafta en yüksek puanı alan 8 oyuncu, YUMOŞ’tan sürpriz hediye seti kazanacak. YUMOŞ, 5. haftanın sonunda, oyuna katılan herkes arasından yapılacak çekilişle belirlenecek 3 talihliyi ise aşıklar şehri Paris’in cezbedici atmosferinde kokuların dünyasını keşfedecekleri eşsiz bir yolculuğa çıkaracak. Talihliler, Yumoş’un muhteşem kokularını üreten parfüm uzmanlarının eşliğinde kokuların sihirli dünyasını keşfederken, kendi parfümlerini yaratma şansını da yakalayacaklar.

Haydi, yeni YUMOŞ Extra Creations’la muhteşem kokuların senfonisini keşfederken, bu sihirli dünyanın keyfine Paris’te varın!


Etiket: temizlik, yumoş
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER