› 
 › 
Pudra.com 11.05.2012

Siemens'ten "Hepiniz Annemizsiniz" kampanyası

Siemens Ev Aletleri Facebook sayfası açılışını "Hepiniz Annemizsiniz" kampanyası ile kutluyor. Kampanyaya katılanların bir adet çift kişilik Hırvatistan tatili ve 75 tane adet ev aleti kazanma şansı var.

iemens, bu Anneler Günü’nü bambaşka bir hale getiriyor. Siemens’in yaklaşan Anneler Günü'ne özel hazırladığı "Hepiniz Annemizsiniz" kampanyası başlıyor.

Siemens'ten

Siemens’in sosyal medya kampanyası olarak tasarladığı “Hepiniz Annemizsiniz” ile hem anneler için muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalanıyor hem de içten mesajlarla tüm annelerin Anneler Günü kutlanıyor.

Siemens’in bu özel kampanyası çerçevesinde Facebook.com/SiemensHomeTurkiye ve Hepinizannemizsiniz.com adreslerinden yarışmaya katılan ziyaretçiler, anneleri için Siemens Ev Aletleri'nden bir adet çift kişilik Hırvatistan tatili ve 75 tane adet ev aleti kazanma şansı yakalıyor.

Milli Piyango İdaresi'nin izniyle düzenlenen kampanya, 20 Mayıs 2012 tarihinde sonlanacak. Kazanan talihliler, 24 Mayıs 2012 tarihinde Milli Piyango İdaresi'nin yapacağı çekilişle belirlenecek ve isimleri 26 Mayıs 2012 tarihinde Takvim Gazetesi'nde yayınlanacak.

Ayrıca kampanyaya katılan kullanıcılar, Anneler Günü için ütü ve blenderlara yönelik düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasından da faydalanacak.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88

Siemens-home.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER