› 
 › 
Pudra.com 06.06.2012

Tefal Dondurmacım ile evde dondurma keyfi

Tefal, yeni ürünü Dondurmacım ile "ev yapımı dondurma" keyfini yaşatıyor. Yazın gelişiyle birlikte bu harika ürünü bol bol kullanacak ve çeşit çeşit dondurma yapacağız.

Dondurmayı kim sevmez? En çok da çocuklar. Hepimiz doğal, katkısız, nefis dondurmalar yemek istiyoruz. Özellikle de yazın kendini gösterdiği bugünlerde...Tefal Dondurmacım Tefal'in en yeni ürünü. Küçük, pratik ve harika sonuçlar veren bir ürün. Evde, istediğiniz zaman ve istediğiniz lezzette dondurma yapabiliyorsunuz. Hep sağlıklı hem de kolay. İnsan daha ne ister ki?

Tefal Dondurmacım ile evde dondurma keyfi

Tefal ekibi tam 26 farklı lezzette dondurmayı bizzat denemişler ve hepsinin tarifini bir araya getirmişler. Tefal Dondurmacım alanlar bu Tarif Kitabı'nın da ile birlikte raflarda yerini aldı.

Dondurma severler artık kendi damak tatlarına uygun, lezzetli ve sağlıklı dondurmalar hazırlamanın tadına Tefal Dondurmacım ile varacak. Taze meyve, çikolata ya da klasik tatlar... Hepsi ev yapımı, hepsi leziz!

Okullar kapanırken çocuğuma ne alsam diye düşünenlerdenseniz size hemen bir ipucu verelim. Pudra.com olarak bizce Tefal Dondurmacım harika bir yılsonu hediyesi. Çocuğunuz yaz boyunca istediği gibi dondurma yapabilir. Siz de sağlıklı dondurma yediğinden emin olursunuz. Üstelik yaptığı dondurmaları sizinle de paylaşır:-)

Fiyatı: 199.90 TL

Tefal Dondurmacım'ın nasıl kullanıldığını ve onunla neler yapabileceğinizi tefaltv.com 'dan izleyebilirsiniz.

www.tefal.com.tr
www.tefaltv.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER