› 
 › 
Pudra.com 20.11.2013

Yılbaşı alışveriş şenliği başlıyor!

Armani Jeans, Porsche Design, Capritouch, Agatha, Riviera Maison, Selamlique, Godiva, Fenix, Bee Goddess, Jacadi, Tumi gibi ünlü markaların katılacağı 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği' 3 Aralık 2013'te Four Seasons Hotel'de.

Bonubon.com yılbaşı alışverişini özel bir atmosferde yapmak ve aradığı her şeyi bir arada bulmak isteyen üyelerine bir alışveriş şenliği düzenliyor. Seçkin 100 markanın katılacağı “Yılbaşı Alışveriş Şenliği" 3 Aralık 2013 Salı günü, saat 10.30-21.00 arasında, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Yılbaşı alışveriş şenliği başlıyor!

Etkinlikte Armani Jeans, Porsche Design, Capritouch, Agatha, Riviera Maison, Selamlique, Godiva, Fenix, Bee Goddess, Jacadi, Tumi, Tartine et Chocolat gibi markaların yanı sıra dinlenme alanında Dolce ve Doors Akademi catering hizmetleri bulunacak.

Müzik seçiminden kullanılan dekora kadar, her köşesinde iyi düşünülmüş farklı bir öneri ile karşılaşacağınız etkinlikte, tüm sevdikleriniz ve yakınlarınız için özel bir hediye bulmanız mümkün. Üstelik yılbaşı hediye alışverişinizi son dakikaya bırakmadan tüm hediyeleri bir günde tamamlayabilirsiniz.

"Yılbaşı Alışveriş Şenliği"nde kapı giriş ücretlerinden elde edilen gelir Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER