› 
 › 
Pudra.com 10.10.2011

Londra'ya gitmek ister misiniz?

British Council tarafından düzenlenen Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması kazananları Londra’ya uçuyor! İşte, yarışmanın detayları...

Jüri üyeliğini Emrah Özpirinççi (Türkiye Yayıncılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Oxford Yayınları Genel Müdürü), Filiz Aygündüz (Milliyet Gazetesi Kültür&Sanat Bölümü Müdürü), Hakan Günday (Yazar), Henry Volans (Dijital Yayıncılık Direktörü, Faber) ve Nermin Mollaoğlu’nun (General Müdür, Kalem Ajans ve ITEF İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali) yapacağı Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması için başvurular başladı.

Londra'ya gitmek ister misiniz?

Nasıl katılabilirsiniz?

Yarışma, çalıştığı alanda liderlik iddiası olan ve girişimcilik ruhu taşıyan, 21 – 40 yaşları arasında, yayıncılık sektöründe tecrübe sahibi genç girişimcilerin katılımına açık.

Yarışmaya katılmak için, 28 Ekim 2011 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sayfasında Genç Yayın Girişimcisi Yarışması ile ilgili bilgileri okuyarak, başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Ne kazanacaksınız?
Bu yarışmada ilk defa bir değil, iki kazanan isim olacak ve kazananlar Britanya’da gerçekleşecek sektör turuna katılacak ve Londra Kitap Fuarı’na katılma şansı yakalayacak!

Türkiye Yayıncılar Birliği ve Kalem Ajans işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilecek olan Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması’nı kazanan iki kişi Türkiye’de Yılın Genç Yayın Girişimcileri unvanını alarak Nisan 2012’de diğer ülkelerin finalistleriyle beraber Britanya’da bir haftalık sektör turuna katılacaklar. Tur kapsamında, sektörün lider isimleriyle görüşüp, tanışma ve işbirliği fırsatı bulacaklar. Tüm masrafları British Council tarafından karşılanacak bu programda, Türkiye finalistleri Britanya’nın önde gelen yayıncılarıyla tanışmanın yanı sıra Londra Kitap Fuarı’na katılarak, kendi alanlarına göre bireysel araştırma yapma şansını yakalayacaklar.

Facebook’tan takip etmek için: www.facebook.com/gencyaraticigirisimciler

Sorularınız için: arts.info@britishcouncil.org.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER