Pudra.com 24.02.2014

Dünyanın en iyi spiritüel terapisti Paul Emery Türkiye'ye geliyor

Kendi geliştirdiği “Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi” ile Kate Moss, Megan Gale gibi ünlü yıldızların hayatını değiştiren İngiliz Paul Emery, Türkiye'de de bu terapiyi uygulayacak.

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi’nin (QEPR) kurucusu, “Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü İngiliz Paul Emery, Richmond Nua’nın davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor. Paul Emery 6 Nisan 2014'e kadar Türkiye’de olacak.

Dünyanın en iyi spiritüel terapisti Paul Emery Türkiye'ye geliyor

Paul Emery kendi geliştirdiği QEPR terapisini 2 günlük yoğun bir kursla merak eden ve QEPR uygulayıcısı olmak isteyenlerle paylaşacak. Eğitimden sonra küçük bir uygulama ve birkaç deneyim ile hızlı ve etkili bir şekilde duygusal ve birçok fiziksel sorunu tedavi etmek mümkün. 1-2 Nisan 2014 tarihlerinde Paul Emery ile yapılacak QEPR eğitim programı için Richmond Nua'ya başvurmak yeterli.

Paul Emery kendi geliştirdiği QEPR “Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi” ile super model Kate Moss, aktrist ve TV yıldızı Megan Gale, pop müzik grubu Human Nature solistlerinden Phil Burton, Sigmund Freud’un torunu Sir Clement Freud ve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştirdi.

Paul Emery, sigara bırakmadan, uçuş korkusuna, duyguların tetiklediği aşırı yeme alışkanlığı, önlenemeyen takıntılardan, aşk acısına kadar tüm takıntı, korku, fobi ve kötü alışkanlıklarınızdan sadece bir saatlik seansta kurtulmanızı sağlıyor. Emery aynı zamanda migren, boyun ağrıları ve psikolojik yeme bozukluğu gibi konularda da terapi uyguluyor.

QEPR terapisti Paul Emery'nin terapi fiyatı 290 avro + KDV olarak belirlendi.

Richmond Nua telefon: 0264 582 21 00
Richmondnua.com

QEPR nedir?


QEPR, vücudun reaksiyonlarını ve belli düşüncelere karşı oluşmuş negatif duyguları elimine etmek üzerine çalışır. Terapiyi psikolojinin gelişmiş bir formuyla ya da çoğu vakada uygulanan, belli güçlü akupunktur noktalarına hafifçe vurarak (taping) uygular. Bu noktaların duygulardan arındırmada etkili bölgeler olduğu kanıtlandı.

İnsanın kendi kendini güçlendirmesinde çok etkili olan bu yöntem ve teknikleri öğrenildikten sonra herkes tarafından problemlerinden kurtulmak amaçlı kullanılabilir. QEPR, duygusal problemleri tedavi eder ama bir danışmanlık değildir. Çoğumuzun bildiği, uzun, yavaş konuşmalı terapi metodu da değildir. Hiçbir ilaç gerektirmez, terapi süreci acı içermez.

QEPR teknikleri, çoğu diğer terapinin aksine, tüm duygusal ve fiziksel problemleri hızlıca ve kolayca arındırma özelliğine sahiptir. Genellikle bir, bazen iki seans sürer. Ayrıca ilk terapi seansından sonra terapistinizi tekrar ziyaret etmek zorunda kalmazsınız. Böylelikle, hem zamanınız hem de paranız harcanmamış olacaktır. İhtiyaç duyduğunuzda evde uygulayabileceğiniz ve sonraki streslerinizden arınmak için hayat boyu kullanabileceğiniz, fiziksel rahatlamanıza da yardımcı olacak iyileştirici teknikler size öğretecektir.

Paul Emery kimdir?


İngiltere’de doğan Paul Emery, University of Wales’te psikoloji okudu ve bu dönemde Fritz Perls ve Dr. Carl Rogers’ın tekniklerini öğrendi. Daha sonra NLP (Neuro-Linguistics Programming) tekniği üzerine yoğunlaşan Emery, uzmanlık seviyesine yükseldi. Daha sonra EFT (Emotional Freedom Techniques) tekniğini bulan ve ilerleten Gary Craig ile çalışan Paul Emery’nin üzerinde çalıştığı bir başka alan TFT (Thought Field Therapy) oldu ve burada yine tekniğin kurucuları Dr. Roger Callahan ile çalışma fırsatı buldu. Bu teknik, temel olarak vücuttaki anatomik hatlarda oluşan blokajları, duygusal hassasiyeti ve toksinleri tespit ederek bunları etkisiz hale getirmek üzerine kuruluydu.

Paul Emery, yıllar süren araştırma ve deneyimin ardından kendi enerji iyileştirme modeli olan QEPR (Quantum Emotional and Physical Therapy) tekniğini geliştirdi. QEPR, vücuttaki küçük vuruş noktalarını keşfederek ortaya çıktı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER