Pudra.com 26.09.2012

Google'da devrim yaratan kitap

Google'da verimi, yaratıcılığı ve mutluluğu artırma iddiasıyla Google çalışanları tarafından hazırlanan "Kendini İçinde Ara" adlı kitap 1 Ekim'de çıkıyor.

Google, 2007 yılından beri çalışanlarını yedi haftalık bir kurstan geçiriyor. Google’ın ilk mühendislerinden Chade-Meng Tan’in bir Zen ustası, bir CEO, bir Stanford Üniversitesi öğretim üyesi ve "Duygusal Zeka" kitabının yazarı Daniel Goleman’le birlikte ürettikleri "Kendini İçinde Ara" kursu Google’ın başarısının sırrını da büyük ölçüde açığa çıkarıyor.


Google mühendisleri gibi iş dünyasının en parlak, en yaratıcı beyinlerinin yaşamlarını dönüştüren bu kurs, herkesin yaşamını değiştirebilir.

Kursun içeriğinin anlatıldığı kitapta zeka ve duygu, verimlilik ve mutluluk, yaratıcılık ve huzur, başarı ve özgüven birlikte sahne alıyor. Daha doyumlu ve üretken ilişkiler oluşturmak, daha geliştirici ve güvenli iletişim kurmak için değerli bilgi ve beceriler sunuluyor. İyi bir liderliğin empati ve şefkatten, duygusal zekayı geliştirmekten, özfarkındalığı derinleştirmekten, özgüveni güçlendirmekten geçtiği kanıtlanıyor.

Bir başka deyişle, bu kurs işteki başarının ve doyumun yanı sıra gündelik yaşamdaki mutluluk ve huzuru da artırmanın yollarını gösteriyor.

Duygusal zekayı geliştirmek ve farkındalığı artırmak için bir dizi pratik araçlar ve beceriler seti sunan, egzersizler öneren Chade-Meng Tan şöyle diyor: "Bazı insanlar nasıl sevileceklerini öğrenmek için kitap alır, bazıları ise nasıl başarılı olacaklarını öğrenmek için. Bu kitap her ikisini de öğretiyor. Ne kadar şanslısınız.”

Ve işte bu özel Google kursu artık "Kendini İçinde Ara" kitabının içinde…

Bu kitap, Google ofislerinde, Google çalışanları tarafından yaratıldı. Daha doğrusu Google’ın ilk mühendislerinden Chade-Meng Tan ile birlikte bir Zen ustası, bir CEO, bir Stanford Üniversitesi öğretim üyesi ve Duygusal Zekâ kitabının yazarı Daniel Goleman’ın ortak çalışmasının ürünü oldu.

Kendini İçinde Ara
Chade Meng Tan
Kuraldışı Yayınları
Fiyatı: 19 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER