@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.12.2009

Hoş geliyorsun 2010...

2010’da, her gün yeni bir şeyler öğrenelim. Yeni yerlere gidelim, yeni insanlarla tanışalım. Her tanıdığımız kişide kendimizden bir parça bulalım.

Her sene olduğu gibi 2009’un da son günlerinde gene tatlı bir telaş kapladı beni. Bu günlerde bütün dostlarımı görme, caddelerde dolaşma, ufakta olsa ulaşabildiğim herkese bir hediye vermek, ‘yeni yıl geliyor’ çoşkusunu paylaşma ihtiyacındayım. Bir tatil havası var içimde, biraz burnum aksa da hastalıkla işim yok bu aralar çok meşgulüm. Her semte gitmek, her sokağa, her alışveriş merkezine uğramak, her dükkana girmek ve bütün yeni yıl süslerini görme peşindeyim. Evimin bir köşesi dostlarımdan gelen yeni yıl kartlarıyla dolu, etrafı ise yeni yıl süsleriyle donattım.

Hoş geliyorsun 2010...

Yeni yıl kocaman bomboş bir tuval benim için içini istediğim renkle boyayabileceğim, her gününü hayallerimdeki gibi geçirip, düşlerime kavuşabileceğim.
Bu sene gelin birlikte yapalım hazırlığımızı…

Önce biraz matematikle 2009 ‘a bakalım değerlendirelim ki, 2010’da neleri değiştireceğimizi bulalım.

Elinize bir kağıt , bir kalem alın. Kendinizle olabildiğiniz bir yerde dalın bakalım içinize…

Önce 2009’daki anılarınıza bakın ne kadar mutlu, çoşkulu, neşeli, keyifli, sevinçliydiniz. Her bir duygunuz için bir yüzde rakam verin. Bu tarafın adı sevgi tarafı olsun.

Sonra bıkkın, endişeli, mutsuz, üzgün, kızgın, öfkeli geçirdiğiniz zamanlarınızın her biri içinde bir yüzde rakam verin. Bu tarafın adı da korku olsun.

Son olarak da her taraftaki değerleri toplayın, bölün. Hangi tarafın ortalaması daha fazla çıktı?

2009 ‘da ki anılarınızı düşündüğünüzde bu sene hayatınızı korku tarafında mı yoksa sevgi tarafında mı geçirmişsiniz?

Şimdi kendimize yeni bir yıl yaratacağız… İçine istediğimiz kadar sevinç, çoşku, mutluluk, başarı, aşk, bolluk, bereket, zenginlik katabiliriz.

Bunlar için kendimize yer açmamız gerekiyor, korkuda geçirdiğimiz zamanları alıp sevgi tarafına ekleyelim. Bunun için sevgi reçetelerini kullanmamız lazım.

İşte benim Sevgi tarafına götüren reçetem.

2010’da, her gün yeni bir şeyler öğrenelim. Yeni yerlere gidelim, yeni insanlarla tanışalım. Her tanıdığımız kişide kendimizden bir parça bulalım.

Sevdiklerimizle vakit geçirelim. Onları hoş süprizlerle şaşırtalım. Onların yaşam deneyimlerine empati ile yaklaşalım, saygı duyalım. Onlarla eğlenelim, oynayalım.

Sevgi konusunda en çok da kendimize cömertlik gösterelim. İçimizdeki çocuğu görelim, attığımız her yeni adım için onu kutlayalım. Yapamadıkları için affedelim. Onun her zaman o an bildikleriyle yapabildiğinin en mükemmelini yaptığını anlayalım, hoşgörülü olalım. Onu gelişmesi için cesaretlendirelim.

Ama en önemlisi bu sene karşılık beklemeden verelim. Hayaller kuralım, onları gerçekleştirmek için eylemde olalım ama beklentide olmayalım.

Evrenin bizim için çalıştığına ve olanın her zaman bizim için en hayırlısı olduğuna inanalım.

2010’da sevgi tarafında daha çok vakit geçirelim. Gönül penceremizi, kapılarımızı sonuna kadar açalım.


Herşeyin gönlümüzce olduğu, sevgi dolu bir yıl dilerim.


Sevgiyle yazdım,
Saba Deniz
Yaşam Koçu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER