@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2010

Kuantum düşünce zenginlik, mutluluk ve özgüven getirir mi?

Zenginlik, mutlu bir ilişki, daha iyi bir kariyer, daha çok özgüven elde etmemizi sağlıyan kuantum nasıl uygulanır?

Kuantum düşünce tekniğini kullanarak zengin olmak mümkün mü? Peki ya daha samimi ilişkiler kurabilmek? İş hayatındaki açmazlardan nasıl kurtulabiliriz? Bir türlü elde edemediğimiz özgüvene kavuşmak için kuantum işe yarar mı? Tüm bu soruların yanıtları pudra.com’da. Kuantum düşünce tekniği eğitmeni R. Şanal anlatıyor…

Kuantum düşünce zenginlik, mutluluk ve özgüven getirir mi?

Kuantum düşünce tekniği nedir?

Kuantum düşünce tekniği, yüksek nitelikli bir düşünme biçimidir. Günlük hayatta insanlar kuruntu, vesvese, kalıplaşmış korku düşünceleri üretirler. Kuantum ise geleceğe yönelik olmasını istediklerimiz hakkında hayaller, sesler ve duygularla yapılan bir odaklı düşünme biçimidir. Aynı zamanda bizim hücresel bellek düzeyimizi, bilinçaltımızı, etrafımızdaki elektromanyetik alanı ve tüm hayatı etkiler. Tüm bunlar zincirleme reaksiyon yaparlar.

Kuantum düşünce tekniği hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için tıklayın

Herkes kuantum tekniğini uygulayabilir mi?

Herkes bu tekniği çok rahat uygulayabilir. Çünkü, zaten herkes uyguluyor aslında. İnsanlar, hayatlarında inandıkları, korktukları, bekledikleri şeyleri yaşıyorlar. Fakat bunun farkında değiller. Hayatlarında olup biten şeylerin gerisinde yatanın kendi düşünce planları olduğunu bilmiyorlar. Biz, insanların beklentileri ve korkuları dolayısıyla yaşadıkları hayatı yarattıklarının farkına varmalarını sağlıyoruz.

Kuantum düşünce tekniğini uygulamak, şifaya kavuşmak için size verilen bir ilacı alıp almamak gibidir. Bu tekniği kullanırsanız, hayatınızda olmasını istediğiniz her şeyi yaratabileceğinizi bildiğiniz için, somut sonuçlar alırsınız.

Örneğin yalnızlıktan kurtulmak, sevmek, sevilmek, evlenmek, yeteneklerinize uygun bir işe girmek, hayatınızı insanca sürdürebileceğiniz bir konfor düzeyine sahip olmak ya da iyileşmek istiyorsunuz. Bütün bunların gerisinde insanın en temel düzeydeki düşünce ve inançları yatar. Bu inanç ve düşüncelerde yaptığımız değişiklik, insanın hayatında da değişilik yapacaktır.

Kuantum düşünce tekniği ile zengin olmak mümkün mü?

Hayatımıza zenginliği dahil edebilir, zenginliği kabul edebiliriz aslında. Zenginlik zaten orada durur. Aslında hayat karşımızda durur ve bizim ondan yararlanmamızı bekler. İnsanlar, farkında olmadan, onu almak istemez. Sorun zengin olup olmamak değil, zenginliği kabul edip etmemektir. Zengin olmayı kabul ettiğiniz zaman, zenginlik size gelecektir.

İnsanlar kendilerini kafalarında belli şeylerle koşullandırmışlardır. Fakirliğin kaçınılmaz kaderleri olduğuna, zenginliğin ahlaksızlık olduğuna ya da paranın çok büyük zahmetlerle elde edildiğine, çok çaba sarf etseler de çok az para elde edebileceklerine koşullandıkları için zenginliği elde edemezler. Önce zenginliği ve paranın iyi bir şey olduğunu kabul etmeliyiz.

Kuantum ile mutlu bir ilişkiye sahip olabilir miyiz?

Kuantum; sevgi dolu, anlayışlı, sıcak, samimi ilişki kurmanızı sağlar. Çünkü gerçek varlığınız zaten sevgi dolu, anlayışlı, samimi ve sıcaktır. Dolayısıyla kendi varlığınızı ifade ettiğinizde, kendinizi seversiniz aslında.

Önce kendinizle flört etmelisiniz. Kendisiyle tam olarak flört edemeyen, kendini için için eleştiren, yeterli ve akıllı bulmayan biri, nasıl başkasını cezbeder? Bunun ters mantığı da doğru. Hayalinizdeki kişiyi çekemiyorsanız bilin ki kendinizi öyle bulmuyorsunuz. O zaman kendi içinize dönüp yeni bir yapılanma oluşturmanız gerekir.

Kuantum ile iş yaşamında daha kolay yükselebilir miyiz?

Kariyerinizde ilerlemek istediğiniz, hayal ettiğiniz, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir işe ulaşmak, o işte çalışır hale gelmek için önce kendinizi değerli ve önemli kılmalısınız. Yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekir elbette, ama daha önce, kendinizi orada çalışırken, o işe ulaşmış şekilde hayal edersiniz kuantumla. “Benim için en uygun iş şu anda hazır ve ben bu işi kabul ediyorum” fikrine inanırsanız, bu gerçekleşir.

Kuantum tekniği ile özgüvenimizi nasıl artırırız?

Gerçek varlığımızla tanıştığımız zaman otomatik olarak bir özgüven oluşur. Güvensizlik, sahte benliğin kendini başka şeylerle ve kişilerle kıyaslamasından oluşan bir sonuçtur. Özgüvensiz kişinin kafasındaki ses, kendini sürekli eleştirir. Şimdi olduğundan daha güzel, daha akıllı, daha iyi olması gerektiğini ama olmadığını söyler. Kuantum tekniği ile o sahte benlik susar ve kişi kendine güvenen biri haline gelir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER