24.09.2019

Nergis Kumbasar Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü ile yollarda

Nergis Kumbasar, Türkiye'yi turlayarak halkı idrar kaçırma sorunu hakkında bilinçlendirmeyi amaçlayan Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü ile yollarda.

İZLE: KADINLARDA İDRAR KAÇIRMA TEDAVİSİ👇 
Türkiye'de 40 yaş ve üzeri her 4 kadından biri; 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu yaşıyor. İdrar kaçıran kadınları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2017'de başlayan ve Türkiye’de 7 milyon kadına ve 4 milyon erkeğe ulaşan "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" projesinin devamı niteliğinde sürdürülen "Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü" projesi ekibi, bu sene Türkiye'yi turlayarak halkı idrar kaçırma sorunu hakkında bilgilendirmeyi planlıyor. Projenin ilk durağı İstanbul, Kadıköy.

Nergis Kumbasar ile Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü

Kontinans Derneği ve Nergis Kumbasar, Canped sponsorluğunda kadınlarda idrar kaçırma problemine dikkat çekmek amacıyla sürdürülen "Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü" projesi için bir araya geldi. Bu sene tüm Türkiye'yi turlayarak halkı idrar kaçırma sorunu hakkında bilgilendirmenin planlandığı projenin ilk durağı İstanbul, Kadıköy.

30 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'da Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda "İdrar Kaçırmak Bir Problemdir" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek ve Nergis Kumbasar seminerin moderatörlüğünü üstelenecek. Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Tufan Tarcan ve yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Oktay Demirkesen’in konuşmacı olarak katılacağı seminerde idrar kaçırma tipleri, sebepleri ve tedavi yöntemleri anlatılacak.
 
Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü projesi kapsamında İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep, Erzurum ve Trabzon belediyelerinde düzenlenecek bilgilendirme seminerleri ile birlikte Nergis Kumbasar sokak röportajları ile konuyu daha çok kadına duyurmayı amaçlıyor.

30 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'da Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek bilgilendirme seminerine katılım ücretsiz olacak.

"İdrar Kaçırmak Bir Problemdir"
Yer: Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu
Tarih: 30 Eylül Pazartesi
Saat: 14:00

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Kadınlarda idrar kaçırma nedenleri ve tedavisi
30 yaş ve üzeri her 4 kadından biri kadın idrarını kaçırıyor. İşte idrar kaçırma ve tedavisi hakkında sormaya çekindiğiniz tüm soruların yanıtları!

​Kadınlarda idrar kaçırma
İdrar kaçırma, menopoz dönemi ve sonrası kadınların en büyük problemlerinden biridir. Nedeni mutlaka araştırılmalı ve tedavi edilmelidir.

Fazla kilo idrar kaçırmaya yol açar mı?
İdrar kaçırma sadece zor doğum, sık doğum, doğum sırasındaki yırtılmalar gibi nedenlerden kaynaklanmıyor. Kadınlarda idrar kaçırmanın diğer nedenleri...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER