18.11.2020

Üstün Dökmen ile yaşamı renklendiren sohbetler

Psikolog, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen ve annelerin takibindeki yazar Saadet Algan yaşamı renklendiren online sohbetlerine devam ediyor.

İZLE: İŞİNİZİ SEVMİYORSANIZ...👇 
Yaşam alanlarına yenilik katan Filli Boya, Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Yazar Saadet Algan ile “Yaşamı Renklendiren Sohbetler” serisine devam ediyor. İkinci bölümü 18 Kasım Çarşamba günü 17.00-18.00 saatleri arasında Instagram sayfasında gerçekleştirilecek programda izleyenler de programa anlık olarak sorularla katılabiliyor, hayatınıza renk katmak ve kendinizi iyi hissetmek için neler yapılabileceği üzerine önerileri dinliyor.

Üstün Dökmen ile yaşamı renklendiren sohbetler

Türkiye’nin alanında en sevilen isimlerinden biri olan; psikolog, TV programcısı, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen ve anneler tarafından yakından takip edilen yazar Saadet Algan, Filli Boya’nın hayata geçirdiği online sohbetler serisinin ikincisi gerçekleşiyor. “Yaşamı Renklendiren Sohbetler” serisinin ikinci bölümüne 18 Kasım Çarşamba günü 17.00-18.00 saatleri arasında Instagram sayfasında gerçekleştireceği canlı yayınla devam ediyor. İzleyenlerin de anlık olarak sorularla katılabileceği canla yayında; hayatınıza renk katmak ve kendinizi iyi hissetmek için neler yapılabileceği konuşulacak.

Yaşam alanlarında kullanılan renkler, dekorasyonun önemli detaylarından biri olmasının yanı sıra insan psikolojisi üzerinde doğrudan bir etki yaratıyor. Buradan hareketle Filli Boya, özellikle sosyal mesafeyi koruduğumuz ve evlerimizde olduğundan daha çok zaman geçirdiğimiz bu dönemde renklerin önemine dikkat çekmek amacıyla “Üstün Dökmen ile Yaşamı Renklendiren Sohbetler” serisinin ikinci bölümüne 18 Kasım Çarşamba günü saat 17.00’da Instagram sayfasında canlı yayınla yer veriyor. Yazar Saadet Algan moderatörlüğünde yapılacak canlı yayında Üstün Dökmen, pandemi sürecinde yaşam anlarını nasıl renklendirebileceğimiz, insan psikolojisi üzerinde yarattığı etkileri ve kendimizi iyi hissetmek için neler yapabileceğimizi anlatacak.
www.instagram/filliboya


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER