miaposta.com 26.03.2010

Yaz gelmeden yenilenin!

Yaza hem ruhen hem de bedenen formda girmek isteyenler Nun Bebek'te buluşuyor...

Yaşamına yeni bir bakış açısı katmak isteyenlerin ruh ve beden güzelliklerini geliştirebilecekleri yeni bir mekan ''NUN'' Bebek'te doğdu.

Yaz gelmeden yenilenin!

Vücuduna özen gösteren Nun'daki pilates, yoga, streching, dans derslerine katılabilirler. Yaşam kalitesini artırmak isteyenlerse Nun'un yaşam ve nefes koçları, psikoloji, beslenme, nlp uzmanlarından rehberlik alabilirler.

Bakın Mia-posta Nun için neler yazmış?

Boş zamanlarında ne yaparsın? Diana Jaramillo ile yoga, Ayten Altun ile pilates, Dr. Sangeeta Sahi ile yüz ve vücut terapisi, Nevşah Fidan Turan ile nefes çalışmaları, Dilek Dursunoğlu'nun Krilian Aura fotoğraflaması, Ömer İnanç eşliğinde ballet stretching egzersizleri.

İtiraf et, bu soruya böyle havalı bir cevap vermek istemez miydin?

Yaza formda, sağlıklı, hafiflemiş ve dingin girmek için tek yapman gereken NUN'da uzman ellere teslim olmak. Garantili; ilk seanstan sonra bile Bebek trafiğine nanik yapacak forma geleceksin!

Antalya'da Meditasyon Atölyesi adı altında da hizmet veren, alanında marka olan NUN'da, uzman bir ekip, düşün ki sadece senin için çalışıyor. Sen de bir yandan içsel, bir yandan bedensel auranı temizliyor, dingin bir hal alıyorsun. Kendine bir yatırım olarak düşünebilirsin bunu.

İçinde bulunduğun frekans öyle etkili olacak ki bütün yaz herkes seni konuşmaktan kendini alamayacak. "Yüzündeki bu ışıltı botoks mu, detoks mu?" sorularından başka derdin kalmayacak!


Nun Body & Soul Works
(0212) 2652686
Küçük Bebek Caddesi 23, Bebek
www.nunistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER