@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.12.2015

Yeni yılda fazlalıklardan kurtularak yenilenin

Yepyeni bir başlangıç için geri saydığımız şu günlerde kendinizi yenilenmiş ve çok daha hafif hissetmeniz için bazı küçük önerilerimiz var.

Yeni yıl yeni başlangıçlar demek. Yepyeni bir yıla girerken bize rahatsızlık veren fazlalıklardan kurtulup her şeye sıfırdan başlamak demek... Yılbaşına çok yaklaştığımız şu günlerde baştan aşağıya yenilenmek için bizim de sizlere bazı önerilerimiz var.

Yeni yılda fazlalıklardan kurtularak yenilenin
 
2016’nın geçmişten taşıdığınız fazlalıkları attığınız, kendinizi yenilenmiş ve taptaze hissettiğiniz bir yıl olmasını istemez misiniz? Tüm bunları başarmak aslında birkaç küçük adımdan geçiyor. Feng Shui ve benzeri birçok öğretiye göre fazla eşyalar sahip olduğumuz enerjiyi frenliyor. Gereksiz ve kullanmadığımız her bir parça omuzlarımızda gözle görmediğimiz birer yük olarak beliriyor.
 
Bu nedenle biz bu yılbaşında yepyeni bir başlangıç yapmak için fazla eşyalarımızdan kurtulup, onlara ikinci bir hayat vermek istiyoruz. Kullanmadığımız eşyaları satışa çıkararak hem kendimizi daha hafif hissetmek hem de bu şekilde para kazanmak mümkün. Pudra.com’un kadınlara özel satış platformu Pudra Shop’ta artık giyinmediğiniz kıyafet ve aksesuarlarınızı satışa çıkararak hem çok daha hafif hissedebilir hem de para kazanabilirsiniz.

Zamanında çok beğenerek aldığınız ama bir kere bile giyinmeye fırsat bulamadığınız kıyafetlerinizi, dolabınızı tıklım tıkış dolduran fakat yine de her sabah giyinecek hiçbir şeyim yol demenize neden olan giysilerinizi Pudra Shop’ta değerlendirebilirsiniz. Bu şekilde size yük olan fazlalıklardan kurtulur ve yeni yıla yenilenerek girmenin hafifliğini yaşayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER