› 
 › 
Pudra.com 17.03.2011

Amerika'dan alışveriş için yeni bir adres: usshopex.com

Amerika'dan alışveriş yapmak artık çok kolay. usshopex.com sitesine girip Amerika'dan sipariş verebilir ve Türkiye'deki adresinizden ürününüzü alabilirsiniz.

Artık, Amerika'dan alışveriş için Amerika'ya gitmeye gerek yok! Dünyaca ünlü markaları ekonomik fiyatlar ve gönderim seçenekleriyle birlikte sunan usshopex.com yayın hayatına başladı.

Amerika'dan alışveriş için yeni bir adres: usshopex.com

2011 yılının şubat ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türk girişimci Mehmet Akyol tarafından kurulan alışveriş sitesi usshopex.com, üyelerine her yönden kazandırıyor. Cep telefonundan arabaya ve giyim eşyasından aksesuara kadar geniş ürün seçenekleri sunan usshopex.com, Amerikan fiyatlarıyla daha ucuz alışveriş ve ekonomik gönderim yöntemleri gibi kullanıcı odaklı çözümleriyle sektörde fark yaratmayı amaçlıyor.

Üyelik ücretsiz, Amerikan Rüyası ise ayda 8 dolar
Usshopex.com’da standart üyelik ve elit üyelik olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Standart üye olmak isteyen kullanıcıların hiçbir üyelik ücreti ödemesine gerek duyulmuyor. Kullanıcılar aylık 8 dolar ya da yıllık 78 dolar karşılığında elit üye de olabiliyorlar. Elit üye olan kullanıcılar Amerikan mağazasının kullanıcılara sunduğu indirim ve fırsatları an be an takip edebiliyor ve satın aldıkları ürünleri ABD’de daha uzun süre depolama gibi avantajlardan yararlanabiliyorlar.

Kullanıcı Odaklı çözümler
Usshopex.com’un fark yarattığı bir diğer önemli özelliği de sunduğu kullanıcı odaklı çözümler. Sitenin kullanıcıları katalog, dergi, gazete üyeliği, siparişlerin biriktirilerek toplu halde istenebilmesi, kargo maliyetini düşürebilmek amacıyla ürünlerin daha küçük paketlere konularak yeniden paketlenmesi gibi avantajlardan yararlanabiliyor. Döviz hesabı olmayanlara TL hesabı üzerinden yardımcı olunması da usshopex.com’un farklılaştığı noktalardan bir diğeri.

Her elit üyeye bir adet iPod Shuffle!
Mayıs 2011 tarihine kadar usshopex.com’a elit üye olan herkes bir adet iPod Shuffle’ın sahibi oluyor. Ayrıca elit üyeler arasında noter huzurda yapılacak çekilişte bir adet Usshopex talihlisi New York-Türkiye arası gidiş-dönüş uçak bileti de dahil olmak üzere 1 haftalık New York tatili kazanacak.

usshopex.com'un hikayesi
Yıllardır ABD’de yaşayan bir Türk girişimci olan usshopex.com’un kurucusu Mehmet Akyol, sitenin kuruluş hikayesini ve hedefleri hakkında şunları söylüyor: Türk tarzı kanepe ithal ederek girdiğimiz taşımacılık sektöründe basamakları hızla tırmandık. Dünyanın en büyük şirketlerine rahatlıkla ulaşan bir taşımacılık ağı kurduk. Yıllar içerisinde kurduğumuz bu yerel dağıtım ağını daha sonra uluslararası taşımacılık sektörüne taşımaya karar verdik ve şu anda dünyanın 4 büyük ekspres kargo firmasından birinin ABD acenteliğini yapmaktayız. Taşımacılık alanında sahip olduğumuz tecrübeyi Türkiye’deki internet kullanıcıları ile paylaşmak istedik ve bu amaçla usshopex.com’u kurduk.

Hedefimiz, kaliteli hizmet anlayışını ekonomik fiyatlarla üyelerimize sunmak. Uzun vadeli hedeflerimiz arasında üyelerimizi bir araya getirip ABD’deki toptan alışveriş indirimlerinden faydalanmalarını sağlayacak bir sosyal kulüp oluşturmak yer alıyor. Üyelerimizle kuracağımız bu bağ yalnızca ABD’den alışveriş yapmakla sınırlı kalmayacak ve iş, eğitim ve turistik amaçlı seyahatler ve yatırım gibi konularda onlara danışmanlık vereceğimiz bir sosyal yapıya erişecek.”

Amerika'dan alışveriş yapmak ve aldıklarınızı evinize kadar gelmesini sağlamak için usshopex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER