› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.06.2015

Asus ZenFone 2 Türkiye’de

Asus ZenFone akıllı telefon ailesinin amiral gemisi ZenFone 2, profesyonel çekim kalitesindeki kamerasıyla Türkiye'de de büyük beğeni topladı.

"Başkalarının göremediğini gör" felsefesiyle yola çıkan ASUS ZenFone 2; ergonomik tasarımı, yazılımcı işlemleri ve etkileyici kamera sistemiyle artık Türkiye'de.

Asus ZenFone 2 Türkiye’de

Dünyanın ilk 4GB RAM’li telefonu olma özelliğine sahip ZenFone 2, oldukça şık ve birçok renk seçeneği bulunuyor. 3 MP PixelMaster kamera, 2,3 GHz’ye varan Intel Atom işlemciler ve dünyanın ilk kişiselleştirilebilir arayüzü ZenUI, ASUS’un mükemmel olanı arama yolculuğunun en önemli adımlardan birini teşkil ediyor ve kullanıcılara benzersiz bir teknoloji deneyimi sunuyor. Keskin görüntüler, hızlı şarj ve yüksek taşınabilirlik ile öne çıkan telefonda performans ve şıklığın dengesini görmek mümkün.

Kullanıcıların tavsiyelerini dinleyen ve bu yolda ilerleyen Asus, çift sim kart uygulamasını aynı anda kullanabilmenizi sağlıyor. Misafir modu sayesinde telefonunuzu geçici olarak verdiğiniz birinin kişisel alanlarınıza girişini kapatıyor. Telefonunuzu çocuğunuza verdiğinizde zaman ve program sınırlaması yapabiliyorsunuz, çocuğunuz sadece sizin seçtiğiniz programları kullanabiliyor böylece. Telefonu kapalı modda tutarken sadece girmek istediğiniz uygulamanın baş harfini ekrana yazarak başka hiçbir uygulamaya girmeden yazdığınız harfin uygulamasını açıyor. Örneğin ekran kapalıyken sadece "C" harfi çizerseniz camera'yı açabilir, "W" harfini çizerseniz doğrudan web bölümüne girebilirsiniz.

Özellikle selfie çekmeyi sevenleri de unutmayan Asus 5MP ve 140 derecelik panoramik görüş alanı ile unutulmaz selfie'lere imza atmanızı sağlıyor. Düşük ışıkta daha yüksek performans özelliğiyle profesyonel kalitede fotoğraf çekmeniz mümkün.

Fiyatları;
ZenFone 2, 1,8 GHz/4GB 16GB HDD: 1099 TL
ZenFone 2, 2,3 GHz/4GB 32GB HDD: 1299 TL
ZenFone 2, 2,3 GHz/4GB 64GB HDD: 1499 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER