› 
 › 
Pudra.com 14.07.2011

BlackBerry'den festival uygulamaları

BlackBerry, özellikle yaz aylarının vazgeçilmez etkinlikleri arasında yer alan festivallerde kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni uygulamalar getiriyor.

BlackBerry'nin yeni uygulamaları, tüm kamp malzemelerini alıp almadığınıza emin olamıyorsanız, karanlıkta çadırınızı bulmakta zorlanacağınızı düşünüyorsanız, BlackBerry® akıllı telefonunuzu kaybeder veya çaldırırsanız, BlackBerry şarjınızın festival boyunca dayanıp dayanmayacağını merak ediyorsanız, anbean hava durumunu takip etmek istiyorsanız ve yüksek sesli konserler esnasında arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak istiyorsanız tam size göre.

BlackBerry'den festival uygulamaları

Festivaller çok eğlenceli olmakla birlikte, kısıtlı koşullar nedeniyle kimi zaman zorlayıcı da olabiliyor. Ancak BlackBerry kullanıcıları, BlackBerry App World’den kolaylıkla yükleyebilecekleri Camping Checklist, Weathereye, One Touch Flashlight, deBattGym, BlackBerry Protect ve BBM™ gibi uygulamalarla, festivallerin daha fazla tadını çıkarabilecek.

“Acaba bir şey unutuyor muyum” dememek için

Festivalde kamp kurmaya mı hazırlanıyorsunuz? Camping Checklist uygulaması, festival deneyiminiz sırasında en fazla ihtiyaç duyacağınız malzemeleri yanınıza almanız için size rehberlik ediyor. Bu uygulamayı yükleyerek “acaba bir şey unutuyor muyum?” endişesinden de kurtulmuş olacaksınız.

“Yoksa hava bozacak mı” diye düşünmemek için
Festivalde tüm hava koşullarına hazırlıklı olmak için gerçek zamanlı hava durumu tahminine mi ihtiyacınız var? Ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Weathereye app sayesinde genel hava durumundan haberdar olmakla birlikte kısa ve uzun vadeli hava tahmin raporu, sert hava uyarıları, radar haritası ve ayrıntılı iklim verilerine de anında ulaşabileceksiniz.

Kamp alanında çadırınızı kolayca bulmanız için
En sevdiğiniz sanatçının performansını dinledikten sonra, gece geç saatte kamp alanına dönerken karanlıkta çadırınızı bulamayacağınızdan mı korkuyorsunuz? O zaman, nerede ihtiyacınız olursa olsun en parlak el feneri yerine geçen One Touch Flaslight uygulaması tam sizin için. BlackBerry telefonunuzun video ışık kaynağını kullanan bu uygulama daha düşük seviyede güç harcıyor, böylece telefonunuzun pil ömrü kısalmıyor. Uygulama, siz el fenerini kapatana dek açık kalıyor.

“Acaba BlackBerry’min şarjı ne zaman bitecek” diye düşünmemek için
Festival boyunca her adımınızda BlackBerry’nizin pil ömrünü takip etmek mi istiyorsunuz? deBattGym uygulaması BlackBerry akıllı telefonunuzun pil ömrü (pil düzeyi, ısı derecesi, voltajı) hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Tam günlük şarj/deşarj aktiviteleri, BlackBerry’nizi ne zaman şarj etmeniz gerektiğini söyleyen sesli uyarı sistemi ve “Aç”/ “Kapa” gibi tüm bu özellikler uygulamada mevcut.

Telefonunuz kaybolduğunda yerini tespit etmek için
Yoksa BlackBerry akıllı telefonunuzu mu kaybettiniz? Ücretsiz yükleyebileceğiniz BlackBerry Protect uygulaması ile birlikte kablosuz internet üzerinden BlackBerry akıllı telefonunuzdaki hafızayı yedekleyebilir, geri yükleyebilir ve telefonunuzun yerini tespit edebilirsiniz. Telefonunuzu kaybetmeniz, çaldırmanız veya bir yerde unutmanız durumunda ise uygulama cihazınızdaki bilgileri silebiliyor, kilitliyebiliyor, yerini harita üzerinde tespit edebiliyor ve zil sesini uzaktan aktif hale getirip yükseltebiliyor.

Festivalde de sevdiklerinizle muhabbete devam etmek için
Yüksek sesli müziğin hakim olduğu festival alanında arkadaşlarınızla iletişim kurmakta güçlük çekeceğinizi biliyorsunuz değil mi? Ancak BlackBerry’nin ücretsiz popüler mesajlaşma uygulaması olan BlackBerry® Messenger sayesinde hem festival alanındaki hem de festivale gelemeyen arkadaşlarınızla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. BBM™ üzerinden ayrıca arkadaşlarınızla sesli mesajlarınızı, fotoğraflarınız ve en sevdiğiniz grubun videosunu kolayca paylaşabilirsiniz.

BlackBerry uygulamaları hakkında daha fazla bilgi almak veya diğer uygulamaları keşfetmek için blackberry.com'u tıklayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER