› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.04.2011

Casio’dan tek tuş fotoğraf avcısı: ZS5

Kompakt, şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Casio ZS5, fotoğraf çekimini tek tuşa indiriyor. 14 megapiksel çözünürlüğe sahip olan Exilim serisinin yeni üyesi, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Casio, Exilim serisinin en şık, en zarif, en küçük ve kompakt ürünü EX-ZS5’i fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. Küçük ve hafif yapısıyla her cebe sığan ve taşıma kolaylığı sunan ZS5, yaşanılan tüm güzel anları tek tuşla ölümsüzleştirecek.

Casio’dan tek tuş fotoğraf avcısı: ZS5

Exilim serisinin giriş seviyesinde konumlanan EX-ZS5, aynı segmentteki rakiplerine kıyasla kullanıcıların beklentilerinin ötesinde performans sergiliyor. Kompakt ve zarif gövdesi içinde 14.1 megapiksel sensör barındıran ürün, her zaman ve her ortamda kullanıcısına kusursuz fotoğraflar sunuyor.

Artık kötü fotoğraf çekmek yok
Casio’ya özgü teknolojilerle donatılan Exilim ZS5, sahip olduğu 23 adet farklı hazır çekim moduyla 7’den 70’e tüm kullanıcılarının tek tuşla harika fotoğraflar çekmelerine olanak tanıyor. Özel anları yakınlaştırmak için 5x optik, 4x dijital, 79.7x HD Zoom yapabilen Casio ZS5, 26 mm objektifiyle zor ışık koşullarında dahi, mükemmel sonuçlar veriyor. Yılın en trend renkleri olan siyah, gümüş, turuncu ve pembe renklerle geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden ZS5, bireysel ya da toplu fotoğraf çekimlerinde tüm yüzleri otomatik olarak algılayıp netleme yaparak, bulanık fotoğraf sonuçlarını da tarihe karıştırıyor.


Dört farklı netleme teknolojisine sahip olan, 64-1600 ISO oranı ile ışığın yetersiz olduğu alanlarda kaliteli fotoğraflar çekebilen fotoğraf makinesi, KDV dahil 269 TL fiyatıyla teknoloji marketlerinde...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER