› 
 › 
Pudra.com 05.09.2013

Cep telefonu kol saatine dönüştü

Cebinizde yük olan cep telefonları artık kolunuzda taşıyacağınız şık bir aksesuar. Samsung Galaxy’nin yeni ürünü “Gear” cep telefonunu bir saate dönüştürdü.

Mobil cihaz dünyası ile moda arasındaki uçurum kapanıyor. Samsung Galaxy’nin yeni ürünü “Gear” giyilebilir bir teknoloji yarattı. Çantanızda ağırlık yapan cep telefonunu bir saate dönüştürdü.

Cep telefonu kol saatine dönüştü

Samsung Galaxy Gear, kullanıcılarını sürekli olarak cep telefonlarını kontrol etme gereksiniminden kurtarırken aynı zamanda sürekli bağlantı halinde kalmanızı sağlıyor. Çağrılar, metin mesajları, e-postalar ve uyarılar hakkında da anında bilgilendiriyor. Ürün bu mesajların ön izlemesini görüntüleyerek mesajları kabul ya da göz ardı etme olanağı da sunuyor.

Gelen bir mesaj için kısaca göz atmaktan daha fazlası gerekiyorsa, tek yapmanız gereken Samsung Galaxy'nin Smart Relay (Akıllı Aktarım) özelliğini kullanarak tüm içeriği anında ekrana aktarmak.

Video kayıt işlemleri için de Samsung Galaxy Gear’ın 1.9 megapiksellik kamerası hayatı kolaylaştıracak gibi görünüyor. Cihaz sayesinde fotoğraf ve videolar anında sosyal ağlarda paylaşılabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER