› 
 › 
Pudra.com 20.09.2011

Dünyanın en akıllı kalemi Echo Smartpen Türkiye’de

ABD’nin teknoloji üssü Silikon Vadisi’nde geliştirilen ve dünyanın en akıllı kalemi olarak adlandırılan Echo Smartpen, kalem-kağıt kullanımını günümüze uygun hale getiriyor.

Livescribe’ın 100 milyon dolar yatırımı arkasına alarak geliştirdiği ve otoriteler tarafından “dahice bir teknoloji” olarak adlandırılan Echo Smartpen, kalem-kağıt kullanımını günümüze uygun hale getiriyor.

Dünyanın en akıllı kalemi Echo Smartpen Türkiye’de

Dahili hafızasına yazıyla beraber ses kaydı da yapabilen kalem, tüm notların bilgisayarda saklanmasına, internette paylaşılmasına, “tıkla ve dinle” teknolojisiyle eksiksiz notlara sahip olunmasına olanak veriyor. Masaüstü yazılımının yanı sıra iPhone ve iPad uygulamaları da bulunan Echo Smartpen, bu sayede notlara her zaman, her yerde erişim sağlıyor.

Yazı ile eşzamanlı ses kaydı yapılmasına, sonrasında yazının üzerine tıklanarak tam yazının yazıldığı anda konuşulanların dinlenebilmesine olanak sağlayan teknoloji ile hem her şeyi yazmadan eksiksiz notlara sahip olunuyor, hem de aranan bilgiye anında ulaşılıyor.

Echo Smartpen’in bir diğer göze çarpan uygulaması da Livescribe Connect. Notların kolayca paylaşımını sağlayan uygulama sayesinde e-posta, Facebook, Google Docs veya Evernote üzerinden sesli notlar PDF olarak istenilen kişiye gönderilebiliyor. Özellikle üniversite öğrencileri açısından fotokopinin yerini alacağa benzeyen uygulama ile yazının yanı sıra eşzamanlı yapılan ses kaydı da paylaşılabiliyor.

Ayrıca hesap makinesi uygulaması da bulunan Echo Smartpen ile kağıda yazılan bir işlemin sonucu kalemin üzerinde bulunan OLED ekranda gözüküyor.

Apple, Vatan ve Hepsiburada.com başta olmak üzere uygun ödeme seçenekleri ile satışa sunulan Echo Smartpen’in tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları (KDV dahil) şöyle:

Livescribe Echo Smartpen 2GB 359TL
Livescribe Echo Smartpen 4GB 399TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER