› 
 › 
shiftdelete.net 21.06.2012

Facebook chat sayfasını da yeniledi

Facebook, chat servisinde yaptığı düzenleme ile konuşma pencerelerine ifade (smiley) desteği getirdi.

İnternet kullanıcıları arasında hayli popüler olan ve her geçen gün daha fazla alanda hizmet vermesiyle kişilerin çoğu ihtiyacını karşılayan gözde platform Facebook sistem çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak 2012 Londra Olimpiyatları'na özel sayfa açan yetkililer daha sonra adı son dönemde sıkça anılan Face.com'u satın alarak dikkatleri üzerine çekti.

Facebook chat sayfasını da yeniledi

Diğer taraftan site içerisinde de birtakım ufak tefek yenilikler yapan M.Zuckerberg ve ekibi "Ara" ve "Dinle" butonlarından sonra şimdi de chat sayfasına el attı. Kişilerin arkadaşlarıyla anlık iletişime geçmesini sağlayan hizmet Facebook'un en çok kullanılan özelliklerinden birisi.
Çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören chat kısa sürede Windows Live Messenger'ın sonunu hazırladı. Zira bir zamanların en gözde yazılımlarından olan Messenger şimdilerde eski günlerini adeta mumla arar oldu. Bu denli güçlü bir uygulamayı barındıran Facebook ise ilgili serviste önemli bir yenilik yaptı.

Konuşma pencerelerinin sağ altına yerleştirdiği mini logo sayesinde resmi olarak yüz ifadeleri (smiley) desteği başlatan sosyal ağ ilk etapta 21 adet ifade ekledi. Üzerine tıklandığında açılan pencerede bahsi geçen görselleri görebilmek mümkün. Çeşitli anlamlar ifade eden yüzler konuşmanın daha anlaşılır ve samimi bir ortamda geçmesini sağlıyor.

Eskiden ":)" tarzında kimi kodlarla yazılabilen ifadelere artık kolaylıkla erişilebiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER