› 
 › 
Pudra.com 30.07.2012

Gaggenau'dan ileri teknoloji ocaklar

İlk kez Eurocucina Uluslararası Mutfak Mobilyaları Fuarı 2012’de tanıtılan Gaggenau Vario 400 ocak serisi, ileri teknoloji ile heykelsi tasarımı harmanlıyor ve profesyonel mutfaklardaki pişirme standartlarını ev mutfaklarına taşıyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau’nun, ilk kez, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina 2012 Uluslararası Fuarı’nda çok özel bir tasarımın eseri olan standında tanıttığı Vario 400 serisi ocakları, ev mutfaklarına eşsiz bir hava katıyor. Yeni Gaggenau Vario 400 ocaklar sayesinde ilk kez, ızgara, Teppan Yaki, buhar ya da kızartma tavası gibi özel gereçler bağımsız olarak 38, 60, 80 ya da 90 cm genişliğindeki indüksiyonlu ya da gazlı ocaklarla kombine edilebiliyor.

Gaggenau'dan ileri teknoloji ocaklar



Özenle seçilmiş malzemeler, sıra dışı bir performans, büyüleyici bir görünüm
Yarım boy emaye döküm tava, düz bir yüzey üzerinde kavurma ve kızartma yapılmasına olanak tanıyor. Özel aksesuar olarak sunulan ve son derece dikkat çekici bir görünüme sahip olan kabartmalı kapak tasarımı, Gaggenau Vario 400 serisi ocakların şık tasarımına ayrı bir zarafet katıyor. Üç mm kalınlığındaki paslanmaz çeliğin büyük bir hassasiyetle işlenmesi sayesinde Vario 400 serisi ocaklar, rahatlıkla ankastre olarak veya yüzeye monte edilebiliyor. Yekpare paslanmaz çelik üzerinde öne yerleştirilen kontrol düğmeleri, Gaggenau’nun ikonik tasarım diline bir kez daha vurgu yapıyor.
























AL 400 davlumbaz ile muhteşem bir ikili oluşturuyor
Yeni Gaggenau Vario 400 ocak serisi, özellikle ada tezgahları ve açık mutfaklar için son derece ideal bir çözüm sunan Gaggenau AL 400 model davlumbaz ile çok şık bir ikili oluyor. Tümüyle mutfak tezgahının içine gömülebilen ve adeta bir heykel gibi tasarlanan AL 400, Vario 400 serisi ocaklarla kombine edildiğinde, mutfaklara müthiş bir görünüm kazandırıyor. Cihaz, 75 cm derinliğe kadar olan mutfak tezgahlarına monte edilebiliyor. AL 400, buhar ve kokuların, sessiz ve etkin bir şekilde doğrudan doğruya ocaktan emilmesini sağlıyor. Ayrıca, aynı çerçeve tasarımında temin edilebilen CX 480 tüm yüzeyi indüksiyonlu ocak da her iki ürünü harika bir şekilde tamamlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER