› 
 › 
Pudra.com 17.11.2011

Google'dan müzik hizmeti geliyor!

Google şimdiye kadar verdiği pek çok hizmetinin ardından şimdi de kullanıcılarına müzik hizmeti vermeye hazırlanıyor. Google Music 13 milyondan fazla şarkıyı dinletebilecek.

Dünyanın en büyük internet arama motoru Google, hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Amazon ve Apple gibi büyük şirketlerin bulunduğu müzik dağıtım pastasından pay elde etmek isteyen Google Music, dört büyük plak şirketinden üçüyle anlaştı ve 13 milyondan fazla şarkıyı dağıtım hakkı elde etti.

Google'dan müzik hizmeti geliyor!

Google Music'in sanal mağazaları Android Market, akıllı telefon ve video hizmetleriyle birleştirecek.

Google Music'in müzik dağıtımı alanında büyük ilerleme kaydeden Apple, Amazon ve Facebook gibi rakiplerini yakalamayı amaçladığı belirtiliyor.

Google Music'in, tüketicilere çeşitli internet bağlantılı araçlardan müziğe ulaşma imkanı ve şarkıları arkadaşlarıyla paylaşma kolaylığı sağlaması bekleniyor.

Uzmanlar, Led Zeppelin ve Prince gibi birçok grup ve şarkıcıyı bünyesinde bulunduran Warner Music'in eksikliğinin Google Music'e ilgiyi sınırlayacağını ileri sürüyor.

Google şimdiye kadar müzik şirketleri Universal, Sony Music ve EMI ile anlaşma imzaladı. Google ayrıca müzik piyasasında giderek etkinliğini artıran bağımsız marka Merlin ve merkezi Londra'daki Beggar Banquet ile de anlaştı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER