› 
 › 
Radikal 31.10.2011

Google mağaza içlerini de gözetleyecek

Google'ın yeni uygulamasının adı "Google Map Street View". Bu uygulamayla müze içleri, mağazaların içleri sergilenecek. Özel hayatın gizliliğine saldırı niteliği taşıması nedeniyle eleştirilen uygulama, gönüllük esasına göre işleyecek.

Google Map Street View uygulaması, yeni bir pilot düzenlemeyle mağazaların iç görünümlerini de yayımlayacak. Street View teknolojisine kurulacak eklentiyle, firmalar uygulamaya katılabilecek. Halihazırdaki Street View uygulaması özel hayatın gizliliğine saldırı niteliği taşıması sebebiyle eleştiriliyordu.

Google mağaza içlerini de gözetleyecek

Google adına konuşan bir yetkili, uygulamanın gönüllülük esasına göre işleyeceğini söyledi: “Google Art Project ve Street View teknolojisiyle 17 müzenin içini de görüntüleyebileceğiz. Mağaza sahipleri dükkanlarını internette daha kolay sergileyebilecek.”

İlk aşamada Londra, Paris, Avustralya, Yeni Zelanda ve Amerika’nın bazı şehirlerinde uygulanacak sistemde işletme sahiplerinin çalışanlarını ve müşterilerini uygulamaya dahil oldukları konusunda bilgilendirmesi gerekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER