› 
 › 
Pudra.com 15.09.2011

Gözünüzü arkada bırakmayan teknoloji: Mizi

Artık çocuğunuz sizden uzaktayken de onu izlemeniz mümkün. Uydudan aldığı coğrafi konum bilgisini cep telefonu ağı üzerinden internete aktaran Mizi ile çocuğunuzun yerini anında öğrenebiliyorsunuz.

Ailenizin en değerli varlığı olan çocuklarınız her zaman yakınınızda! Çocuklarınızı okula, arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmeye, okul gezisine gönderdiğinizde tam olarak nerede olduklarını görebilmeniz ve izlemeniz artık mümkün. Uydudan aldığı coğrafi konum bilgisini cep telefonu ağı üzerinden internete aktaran Mizi ile çocuğunuzun yerini anında öğrenebilirsiniz.

Gözünüzü arkada bırakmayan teknoloji: Mizi

Telista Bilişim Genel Müdürü Yetkin Polat, yeni okul döneminde Mizi ile ailelerin çocuklarının güvenliklerini sağlayabileceklerini belirterek, “Çocuklarını takip etmek isteyen ebeveynler için 7/24 takip sistemi sunarak ebeveynlerin rahat bir nefes almalarını sağlıyoruz. Ebeveynlerin çocuklarını güven içerisinde okula ya da arkadaşlarının yanına gönderebilmelerine imkan veriyoruz” dedi.

Mizi nasıl çalışır?
Kullanımı son derece basit olan Mizi, öncelikle uydu ile haberleşerek çocuklarınızın nerede olduğunu belirliyor ve harita üzerinde 7/24 online takibini yapıyor.

Belirlenen noktanın ya da güvenli alanın dışına çıkan çocuklarınızın konumunu anında cep telefonunuza SMS ya da mail yoluyla bildirerek gözünüzün arkada kalmamasını sağlıyor.

Ayrıca isteğe bağlı olarak özel ve acil durumlarda çocuğunuzun konumunu polis, jandarma, ambulans gibi idari bilimlere bildirerek güvenliğinizi sağlıyor.

Ücretsiz yazılım desteği ile iPhone, Android gibi cep telefonlarına yüklenen Mizi’ye www.mizi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER