› 
 › 
Pudra.com 17.07.2012

Hayalindeki düğünü anlat, Philips’ten hediyeyi kazan!

Philips’ten evlilik hazırlığı yapan çiftlere müjde! Philips'in Facebook'ta başlattığı yarışmaya katılabilir, 5000 TL değerinde Philips ürün setinin sahibi olabilirsiniz.

Facebook'taki Philips "Hayalimdeki Düğün" uygulaması evlenmeyi düşünen ve nişanlı çiftlerin müstakbel eşleriyle beraber katılıp diğer çiftler ile yarışacağı bir platform olarak kurgulandı. Çiftlerin Philips ürünlerinden oluşturacakları çeyizle ürünler hakkında farkındalık yaratacak ve onların Philips ürünlerini tercih etmelerini sağlayacak eğlenceli bir uygulama olan "Hayalimdeki Düğün" şu şekilde işliyor:

Hayalindeki düğünü anlat, Philips’ten hediyeyi kazan!

Evlenmeyi düşünen çiftler, "kız tarafı" ve "erkek tarafı" konseptinde beraber yarışıyor. Bu konsept kapsamında uygulamaya kadın ya da erkek katılabiliyor. Yarışma sonunda kazanabilmesi içinse katılan kişinin eş adayının da katılması gerekiyor. Eş adayı katılmasa da yarışılabiliyor ancak büyük ödülü çift olarak katılanlar elde edebiliyor.

Yarışmacılar, düğünlerinde kullanmak istedikleri objelerin fotoğraflarını uygulamaya ekliyor ve hayalindeki düğünü oluşturuyor. Çiftler hayallerindeki düğün konsepti için farklı şablonlardan tasarım seçebiliyor ve ürünleri bunların içine ekleyebiliyor.

Uygulama dahilinde "kız tarafı" kendi görevlerini, "erkek tarafı" kendi görevlerini gerçekleştiriyor. Kız tarafı ve erkek tarafı kendisine ait görevleri tamamlayarak aşklarını en iyi şekilde anlatan ve hayallerini süsleyen düğünü yaratıyor, sonrasında da Philips ürünlerinden oluşan çeyiz setini oluşturuyor. Gelin ve damat, görevler sayfasında açılan uygulama ekranında, her görev için hayallerini süsleyen fotoğrafı yüklüyor.

Görevleri doldurunca "Hayalim"sayfası doluyor ve kadın ile erkeğin görevleri aynı sayfada görüntüleniyor. Katılımcılar "Düğün Salonu" sayfasında yarışmaya katılan diğer çiftlerin de düğün hayallerini görebiliyor. Çiftlerin beraber hazırlayarak oluşturdukları ve Philips jürisi tarafından en çok beğenilen düğün konseptine sahip olan çift, 5000 TL'lik çeyiz setini, 3 çift ise Philips’ten FC6161/04 DailyDuo Şarjlı Süpürge, QG3280/32 MultiGroom Erkek Bakım Seti, MCM110/12 Mikro Müzik seti gibi farklı hediyeler kazanma şansına sahip oluyor.

Facebook.com/PhilipsTurkiye


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER