› 
 › 
Pudra.com 07.11.2012

iPhone’unuzu Caffeine ile canlandırabilirsiniz

Siz de iPhone'unuzun şarjının vakitsiz bitmesinden şikayetçi misiniz? Ttec'in yeni ürünü Caffeine şarj kılıfı hem telefonunuzu darbelere karşı koruyor hem de pil ömrünü iki katına kadar çıkarıyor.

Cep telefonu aksesuarları markası Ttec, vakitsiz biten telefon şarjlarından yakınan iPhone kullanıcılarının şikayetleriyeni dikkate alarak, yeni ürünü ‘Caffeine’ ile bu soruna bir çözüm üretti ve şarj kılıfını yarattı.

iPhone’unuzu Caffeine ile canlandırabilirsiniz

Ttec Caffeine şarj kılıfı iPhone’u hem darbelere karşı koruyor hem de telefonunuzun pil ömrünü iki katına kadar çıkarıyor. Caffeine aynı zamanda, arka tarafında gömülü olarak bulunan ve açıldığında dik durmasını sağlayan ‘dahili standı’ sayesinde iPhone’u daha da fonksiyonel kullanmanızı sağlıyor.

iPhone ile kullanım için özel olarak tasarlanan, Apple MFi (Made for iPhone) sertifikasına sahip Ttec Caffeine, Apple performans standartlarını tam olarak karşılıyor.

Ultra ince ve hafif tasarım
İki kata kadar ekstra kullanım süresi sağlayan Caffeine şarj kılıfı, ultra ince ve hafif tasarımı ile dikkat çekiyor. Şarj edilebilir 1400mAh lityum bataryaya sahip olan şarj kılıfı, iPhone kullanım süresini iki kata kadar artırıyor. LED pil göstergesine sahip olan ve açma/kapama tuşu bulunan kılıfta micro USB girişi ile şarj ve senkronizasyon yapma imkanı sunuluyor.

Akıllı pil teknolojisi ile önce telefon şarj oluyor
İncelik ve hafiflikten ödün vermeden iPhone'unuzu koruyucu bir görev üstlenen kılıf, tüm tuşlara, hoparlöre ve kulaklık çıkışına da erişim sağlıyor. Akıllı pil teknolojisi sayesinde ise iPhone’unuz Caffeine'e takılı iken şarj edildiğinde önce telefonunuz şarj oluyor.


Etiket: teknoloji, iphone, şarj
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER