› 
 › 
Pudra.com 22.02.2012

Körebe yine moda!

Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından körebe, şimdi de insanları buluşturan sosyal bir ağ oldu. Cep telefonlarından kullanım olanağı sağlayan ağ, insanların bilgisayar başına hapsolmasını engelliyor.

Alışılagelmiş sosyal ağlardan farklı yapısı ile herkesin ilgisini çeken mobil sosyal ağ www.korebe.com, kullanımından işlevine kadar hayatına renk katmak isteyen herkesin ilgisini çekiyor.

Körebe yine moda!

Sosyalleşmeyi sanal ortamdan çıkararak yeni bir dönem başlatan Korebe.com, "Yenile hayatı" sloganıyla kullanıcılarını yeni insanlarla tanıştırarak etkinliklerde buluşturuyor.

Güvenle sosyalleştiren mobil ağ
Her türlü mobil cihaza uygun bir sisteme sahip olan Körebe, kullanıcıların bilgisayar başına hapsolup kim online kim değil diye düşünmemesi adına cep telefonlarından kullanım olanağı sağlıyor. "Sosyal DNA" analizi ile sadece karakter ve zevk uyumu değil, lokasyon açısından da size en yakın üyeleri görmenizi sağlayıp onlarla eğlenceli, keyifli ve gerçek buluşma imkanı sunuyor.

Kullanıcıların güvenliğine büyük önem veren Korebe.com, üye bilgilerinin tamamını gizlilik anlaşması ile koruma altına alıyor. Cep telefonuna gelen aktivasyon koduyla üyelik gerçekleştirilirken, Korebe.com’a üye olmak ücretsiz.

Detaylı bilgi için:
www.korebe.com
www.facebook.com/Korebecom


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER