› 
 › 
Pudra.com 05.10.2011

Logitech'ten yepyeni iPad aksesuarları

Logitech, iPad'ler için ürettiği klavye, hoparlör standı, joystick, kablosuz kulaklık, kablosuz touchpad gibi aksesuarlarla tablet kullanıcılarına kolaylıklar sunuyor.

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevrebirimleri üreticisi Logitech, bugün düzenlediği bası tolantısında tablet aksesuarlarını ve yeni teknolojilerini tanıttı. İşte, Logitech'in yeni ürünleri...

Logitech'ten yepyeni iPad aksesuarları


Logitech tablet klavye
Logitech’in iPad ve Android temelli tabletler için tasarladığı yeni aksesuar koleksiyonunda yer alan Logitech Tablet Klavye, taşıma çantası seyahatleriniz sırasında klavyeyi hasarlardan korurken, kullanım esnasında da iPad'iniz için sağlam bir ayağa dönüşüyor. Tuş tasarımıyla geleneksel klavye ve laptop klavyesinin en iyi özelliklerini bir araya getiren Logitech Tablet Klavye, kolay kurulumu ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor.








iPad2 için kusursuz yol arkadaşı: Logitech koruyucu klavye
Logitech’in iPad ve Android temelli tabletler için tasarladığı yeni aksesuar koleksiyonunda yer alan, hem kılıf hem klavye özelliği taşıyan Logitech Koruyucu Klavye, ZAGG ile birlikte iPad2 tablet için tasarlandı.Üstün kalitedeki alüminyum kapağı ve yüksek yoğunluktaki dolgu malzemesiyle iPad 2'nin etrafını sararak ekranı ve kenarları kaplayan Logitech Koruyucu Klavye, iPad2 için ideal bir yol arkadaşıdır.














Bir hoparlörden çok daha fazlası: Logitech hoparlör standı
iPad1 ve iPad2 ile uyumlu Logitech Hoparlör, şarjı azaldığında iPad'inizin için bir istasyon görevi görür. Hoparlörler kapalıyken bile iPad’inizi yuvaya yerleştirerek şarj edebilirsiniz. Çok yönlü altlık, rahat görüntüleme veya ekranda yansımayı önlemek dikey ya da yatay olarak istediğiniz açıya göre ayarlanabilir.





Logitech kablosuz hoparlör ile tabletiniz ve müziğiniz hep yanınızda
Logitech’in iPad ve Android temelli tabletler için tasarladığı yeni aksesuar koleksiyonunda yer alan Logitech Kablosuz Hoparlör, iPad, iPhone veya iPod Touch gibi Bluetooth bağlantılı tabletiniz, akıllı telefonunuz veya mp3 çalarınız için zengin stereo ses deneyimi sunuyor. 15 metre uzaklığa kadar kullanım imkanı sunan Logitech Kablosuz Hoparlörün iki inçlik iki adet sürücüsü ve yoğun basları sayesinde zengin stereo ses kalitesi elde edeceksiniz.



Logitech kablosuz Boombox ve tabletiniz ile eğlencenin tadını doyasıya çıkarın
Logitech, akıllı telefon veya tabletlerle yaşadığınız eğlenceye yeni bir boyut getirecek aksesuarlar geliştirmeye devam ediyor. Logitech Kablosuz Boombox, eğlencenin keyfini daha da arttıracak. Akıllı telefonunuz veya tabletinizdeki müzikleri kablosuz olarak uzaktan kumandayla dinleyin. iPad, iPhone, iPod touch veya diğer Bluetooth cihazlar ile eşleşebilen Logitech Kablosuz Boombox hoparlörünüzü cihazınızdan 10 metre uzağa kadar dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.




iPad1 ve iPad2 için kusursuz bir oyun arkadaşı: Logitech iPad Joystick
Kimse baş parmağı kontrol alanını kaçırıyor diye oyun kaybetmek istemez. Baş parmak kolu tarzındaki bu oyun kumandasını, ekran üzerinde denetim kolu veya d-pad'i olan hemen hemen tüm oyunlarda kullanabilirsiniz. Logitech iPad Joystick, takılışı ve çıkarılışı oldukça kolay vakumlu kapaklarla iPad'inize yapışır. Sarmal yay da, güç geri itilimi ile denetim kolunu otomatik olarak ortalayıp merkez pozisyona geri getirir.




Tabletiniz ile üstün bir ses deneyimi için: Logitech kablosuz kulaklık
iPad, iPhone, iPod touch veya diğer Bluetooth cihazları ile kolayca eşleşebilen Logitech Kablosuz Kulaklık sizi kablo karmaşasından kurtarırken, tabletiniz veya akıllı telefonunuzdan 10 metreye kadar uzaklaşma imkanı sunuyor. Böylece müziğiniz, videolarınız, oyun ve aramalarınıza dilediğinizce konsantre olabilirsiniz. Kulaklığın lazer ayarlı sürücüleri, zengin bir stereo ses kalitesi sunarken, bozulmaları en aza indirir. Gürültü giderici mikrofon, geri plandaki sesleri azaltır ve sesinizi çok daha net bir şekilde karşı tarafa iletir.




Profesyonellerin tercihi Logitech Ultimate Ears artık Türkiye’de
Logitech profesyonel ses deneyimi yaşamak isteyenlere, dünyanın iyi müzisyenlerinin tercih ettiği özel yapım kulaklıkları hazırlayan mühendislerin tasarladığı ses izolasyonlu Logitech Ultimate Ears 200vi ve 350vi’yi öneriyor.






Logitech kablosuz hoparlör adaptörü
Bluetoothlu Ses Cihazları için tasarlanmış olan Logitech Kablosuz Hoparlör Adaptörü ile laptop, akıllı telefon veya tabletinizden müziğinizi istediğiniz hoparlörden dinleyebilirsiniz.












Logitech kablosuz touchpad ile kolayca işaretle, kaydır ve yürü
Logitech Kablosuz Touchpad’in çoklu dokunma navigasyonu, hassas ve harekete duyarlı kontrol özelliğiyle rahatça işaretleyin, kaydırın, yürütün.Geniş dokunma yüzeyi ile parmak uçlarınızla tıklamak için alabildiğine geniş bir alan sunan Logitech Kablosuz Touchpad’i Logitech Unifying nano alıcı ile bilgisayarınıza kolayca bağlayın ve eğlenceyi başlatın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER