› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.06.2016

Mükemmel selfie için en popüler 10 uygulama

Mükemmel selfie'ler için birçok uygulama kullanılıyor. Android ve IOS'lar için en popüler 10 selfie uygulaması Pudra.com'da.

Son yılların fotoğraf çekme trendi "selfie" gün geçtikçe daha da büyüyor. Bazen bir manzarayı arkamıza alıp, bazen arkadaşlarımızla birlikte bazense tek başımıza selfie çekiyoruz. Sadece biz değil tüm dünya bunu yapıyor. Selfie'lerimizde küçük düzeltmelerle de mükemmel selfie'ye ulaşmaya çalışıyoruz. En güzel selfie'ye sahip olabilmek için herkesin kullandığı IOS ve Android uygulamaları var. İşte mükemmel selfie'ye ulaşmamızda yardımcı olacak en popüler 10 selfie uygulaması.

Mükemmel selfie için en popüler 10 uygulama

FaceTune
Doğallıktan uzaklaştırmadan selfie'nizi kusursuzlaştırmak FaceTune uygulaması ile mümkün. Birçok blogger'ın kullandığı uygulama ile cildinizdeki kusurları yok edebilir, dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Fiyatı: Android -10 TL; IOS- 3,99$
İşletim sistemi: IOS, Android

facetune selfie uygulaması



YouCam Perfect

Kırışıkları yok etmekten, cilt kusurlarını yok etmeye kadar birçok rötuş yapabileceğiniz uygulama aynı zamanda farklı efektler de sunuyor. YouCam Perfect'in en farklı özelliklerinden biri ise size fotoğraftaki istemediğiniz objeleri ve kişileri silme imkanı tanıması. Uygulama aynı zamanda fotoğraflara yazı ekleme ve çoklu fotoğraflarda kişileri isimlendirme imkanı tanıyor. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS, Android

 selfie uygulaması youcam perfect
Perfect365

Makyajdan, cilt kusurlarını gidermeye kadar birçok fonksiyon içeren Perfect 365 mükemmel selfie için çok kullanışlı bir uygulama. Eğer dişlerinizin renginden memnun değilseniz uygulama sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde dişlerinizin rengini beyazlatabilirsiniz. Uygulama aynı zamanda makyaj ve moda tüyoları da veriyor.

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS, Android


perfect365-selfie-uygulaması
Retrica

En yaygın selfie uygulamalarından olan Retrica'nın en büyük özelliği profesyonel olarak tasarlanmış birçok efekte sahip olması. Uygulama aynı zamanda vintage fotoğraf oluşturma ve kolaj yapma imkanı da tanıyor. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS, Android


retrica selfie uygulaması
Bright Camera - Camera for Facebook

Bright Camera - Camera for Facebook, çektiğiniz selfie ve fotoğraflara çerçeve, efekt gibi eklemeler yaparak hızlı bir şekilde Facebook ve diğer sosyal ağlarda paylaşma imkanı tanıyor. Facebook ile eşleşen uygulama sayesinde sevdiklerinizin doğum günlerinde takvimden haber alarak onlar için doğum günü kartı hazırlayabilirsiniz.

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS, Android

selfie uygulaması bright camera camera for facebookCandy Camera
30'dan fazla filtresi olan uygulama size farklı şekillerde selfie çekme imkanı tanıyor. Candy Camera'da bulunan cilt kusurlarını düzeltme, makyaj ve inceltme gibi fonksiyonlarla selfie'lerinizi mükemmelleştirebilirsiniz. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS, Android

candy-camera-selfie-uygulama

Picr

Yıllar sonra kendinizin ya da çocuğunuzun gün gün nasıl değiştiğini görmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Selfie çekmeyi çok sevenler için tasarlanan uygulama düzenli selfie çekmenizi sağlıyor. Günlük, haftalık ya da aylık şekilde hatırlatma ayarladığınızda size selfie çekmeniz gerektiği haberini veriyor ve belli bir süre sonunda size bir albüm hazırlıyor. Bu şekilde hızlı bir şekilde günler, aylar ya da yıllar içindeki değişiminizi görebilirsiniz. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS

picr-selfie-uygulama
 

oSnap - The Perfect Camera for Selfie & Candid Photos

oSnap'in en önemli özelliklerinden biri tüm kamera özelliklerini tek elle yönetilebiliyor olması. Ekrana basarak fotoğraf çekme özelliği olan uygulamada, ön ve arka kameralar arasında telefonu sallayarak geçiş yapabilirsiniz. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS

The Perfect Camera for Selfie & Candid Photos uygulaması

CamMe

CamMe uygulamasının en önemli özelliklerinden biri selfie çekerken kendinizi istediğiniz uzaklıkta konumlama imkanı sağlıyor. Cihaza öncelikle elinizi gösterip hafifçe sallıyorsunuz daha sonra uygulama elinizi yumruk yapmanız gerektiğini söylüyor. Elinizi yumruk şeklinde yaptığınızda ya da salladığınızda ise geri sayım başlıyor ve 3 saniye geri sayımdan sonra selfieniz otomatik olarak çekiliyor. Uygulamada aynı zamanda yüz değiştirme özelliğine de sahip. 

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim sistemi: IOS

cam me selfie uygulaması
 

Frontback

Selfie çekmeyi bir adım götürmek isteyenler için telefonunuzun aynı anda hem ön hem de arka kamerasıyla fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Bu şekilde iki fotoğrafınızı aynı gönderi içerisinde kullanabilirsiniz. "Sen ve senin ne gördüğün" fikrinden yola çıkarak oluşturulan Frontback, sadece bir fotoğraf uygulaması değil aynı zamanda uygulamayla yaptığın fotoğrafları paylaşabileceğin bir sosyal medya hesabı.

Fiyatı: Ücretsiz
İşletim Sistemi: IOS, Android

frontback selfie uygulaması
 


 



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER